Setari Cookie-uri

Topuri de vara pentru outfit-uri cool

Dimineata de azi a fost inca una dintre acelea in care m-am suparat tare pe mine si pe ce am gasit in dulap. Multe tricouri clasice si nicio bluzita mai deosebita pe care sa o iau la evenimentul la care merg in seara asta.

Nu merit mila, pentru ca ma lovesc de problema asta de mai bine de zece ani si nu ma invat niciodata minte. Am ramas de fiecare data cu planurile, vorbele si visurile.

In fine, am pus repede pe mine un tricou asimetric, blugii, perechea noua de adidasi (ea ma salveaza la eveniment, pentru ca la concertele hip-hop conteaza cu ce esti incaltat) si am pornit spre birou cu o falca-n pamant si una in cer.

E concertul trupei La Familia, d-aia ma stresez atat de tare. Cum in '99 eram prea mica ca sa merg la concertele lor, am asteptat pana azi sa devina acest vis realitate.

Odata asezata in fata calculatorului m-am apucat sa caut topuri si bluzite de vara pe care sa le aduc in garderoba mea. Iata ce mi-a atras atentia:

Bluza cu umerii goi

Bluza tip camasa cu umerii goi nu este un model care se potriveste cu evenimentul din seara asta, insa este fara doar si poate o piesa vestimentara care completeaza cu succes outfit-urile smart casual.

Citește și:

Daca o pui in acelasi ansamblu cu pantalonii office, obtii un outfit cu care te poti prezenta in fata colegilor de munca, iar daca schimbi pantalonii cu o fusta in clos, obtii un outfit pentru plimbarile in oras si intalnirile romantice.

Bluza cu umerii goi

Vezi mai multe bluze de vara

Top alb cu dantela

Topul alb cu dantela este preferatul meu. Si se poarta mult sezonul asta.

Avand in vedere ca in zilele noastre fetele care asculta hip-hop nu isi mai ascund formele in hainele largi, ce vedem in imaginea alaturata este un outfit pe care eu l-as imbraca la genul asta de eveniment.

La urma urmei, baietilor rai le plac fetele cuminti si femeile elegante.

Topuri de vara

Alege modelul preferat

Bluza fara maneci

Pana acum cativa ani nu ma impacam deloc cu ideea de bluza fara maneci. Mi se parea... barbateasca si deloc sexy. Noroc cu inaintarea in varsta ca iti mai deschizi orizonturile si ti se mai schimba perceptia.

Citește și:

Acum, un outfit format din bluza fara maneci, pantaloni scurti si sandale cu platforma sau adidasi/tenisi mi se pare un oufit foarte sexy si modern.

Bluze fara maneci

Gaseste modelul care ti se potriveste

Maiou cu bretele subtiri

Nici nu ai idee cat de mult bine iti poate face un maiou cu bretele subtiri. Este o piesa vestimentara care te ajuta sa obtii tinute casual, lejere, sexy, elegante si chiar office.

Spre exemplu, daca vrei sa impresionezi printr-o tinuta lejera, adauga maioului o pereche de blugi si un sacou cu umerii goi.

O geanta colorata ca sa existe o pata de culoare si succesul ti-e garantat.

Maiou cu bretele subtiri

Mai multe modele de topuri de vara


Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Diana Indiana

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.