Setari Cookie-uri

Tricouri cu logo de firma - de purtat in tinute cu semnatura proprie!

Multi stramba din nas cand ii vad pe ceilalti ca poarta tricouri cu logo-ul unui brand. "Fake" este eticheta care se pune din start. Si? Lasa-i sa vorbeasca si sa creada ce vor! Tu da-le peste nas cu cele mai cool tinute cu semnatura proprie.

Recunosc ca din motivul de mai sus si eu am retineri atunci cand ma indragostesc la prima vedere de un tricou pe care scrie mare Adidas, dar invat din ce in ce mai intens sa nu imi mai pese de ce spune lumea si sa ma imbrac asa cum ma duce capul si cum ma simt eu bine.

Oricat ar judeca lumea, tricourile cu logo de firma sunt la mare cautare si reprezinta un omagiu adus brandurilor pe care le preferam. Iti vei da seama de asta de indata ce vei deschide Instagramul si iti vor iesi in cale fashionistele care, nu doar ca poarta tricouri cu sigla brandului preferat, dar si eticheteaza pe retelele de socializare brandul.

Tricouri cu logo - Levi's, Moschino, Big Star

Un tricou cu logo de firma se potriveste in orice tinuta si la orice eveniment, exceptie facand nunta si botezul. Spre exemplu, asortam un tricou cu logo Levi's la o pereche de blugi skinny si pantofi stiletto rosii - tinuta preferata de celebritatile de la Hollywood si manechinele Victoria's Secret. Tu vei arata cel putin la fel de fabulos in ea sau mai bine.

Citește și:

Mai departe, tricoul roz cu funda si logo Love Moschino este ideal pentru o tinuta office, combinandu-se perfect cu fusta creion sau pantalonii din stofa si incaltaminte eleganta.

Se mai poarta si combinatia tricou cu logo de firma - fusta din tulle - tenisi, iar pentru asta iti recomand tricoul alb de la Big Star.

Tricouri cu logo de firma

Tricou alb Levi's Tricou cu funda Love Moschino Tricou alb Big Star

Tricouri supradimensionate cu logo de firma

Daca esti tentata sa iti imaginezi ca toate tricourile cu logo ale brandurilor faimoase sunt modele clasice, opreste-te! Tricoul cu funda de la Moschino ti-a aratat ca nu este asa si in continuare vedem tricouri de la Puma si Guess care iti demonstreaza contrariul.

Te poti bucura de un outfit lejer si super cool format din boyfriend jeans, cei mai confortabili adidasi si tricou supradimensionat cu logo. Fiind toamna, completeaza outfit-ul cu o jacheta bomber sau o jacheta de blugi lunga.

Citește și:

Alege culorile pastelate, pline de viata, care-ti vor face toamna mai optimista si mai senina.

Tricouri cu logo de firma

Tricou oversize Puma Tricou roz Pepe Jeans Tricou supradimensionat Guess

Acum ca ne-am inteles cum sta treaba cu hainele pe care sta inscriptionat mare logo-ul brandului, nu iti mai ramane decat sa treci peste parerile celorlalti si sa fii cool!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/Africa Studio

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.