Setari Cookie-uri

Trusa de coafat Remington S8670 Multistyle 5 in 1: pentru fiecare zi [review]

Așa-i că-s zile când ai vrea păr drept, dar imediat și unele momente când parcă ți-e dor de niște bucle, în toate formele? Însă n-ai timp să mergi la coafor și nici să te joci cu bigudiurile ori cu ondulatorul tău obișnuit care se mișcă deja mai greu. Pentru astfel de momente, există deja de ani buni pe piață, truse de coafat cu o bază (de pus în priză) și mai multe capete, pentru coafat în n moduri, cu diverse funcții. Astfel de aparate de hairstyling sunt chiar foarte convenabile ca preț, având în vedere ce oferă la prețul unei vizite la un salon mai profi. 😉

Așa este și trusa de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670 cu 5 capete diferite care se atașează de o bază de coafat ce se pune în priză: arată ca o baghetă fermecată, dar electrică. :P Prin care tu alegi să faci minuni cu părul tău.

Iată ce vei afla din review-ul meu de mai jos (click să ajungi la subiectul care te interesează):

👉 Din experiența mea cu trusele de coafat cu mai multe capete

👉 Corpul de bază al acestei truse de coafat Remington Multistyle S8670

👉 Capătul de tip placă de păr 2 in 1 pentru îndreptare și pentru creponare

👉 Capăt de ondulator pentru bucle de dimensiuni potrivite

👉 Accesoriu tip perie pentru ondulat

👉 Accesoriu pentru bucle spiralate lejere

👉 Concluzii personale după utilizarea trusei de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670

Din experiența mea cu trusele de coafat cu mai multe capete

Citește și:

Am mai avut o astfel de trusă de coafat cu mai multe capete de la Philips (când eram prin liceu încă). Avea chiar multe capete, în sensul că pentru bucle, pe lângă periile de atașat peste capetele de drot, venea cu vreo 3 tipuri de capete de bază pentru ondulare: unul de diametru mai mare, pentru onduleuri mari, unul mai subțirel pentru bucle mai mici, și unul aparte, triunghiular, care, chipurile, ar fi format onduleuri în formă de triunghiuri, cu colțuri. Da, erau mai drepte buclele, mai geometrice, dar nici vorbă de astfel de colțuri, totuși. Experiența mea cu această trusă de coafat Philips nu a fost the best, pentru că eu mi-am dorit-o mai mult pentru placa de păr, capăt care nu funcționa cel mai bine însă din toate. Restul erau super ok la nivel de păr buclat.

Dar aceste întâmplări nu m-au făcut să mă opresc din a încerca și alte tipuri de truse de coafat. Așa am ajuns la aparatul de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670 cu 5 capete diferite. În plus, am avut deja o placă de păr foarte bună de la Remington, ceea ce mi-a crescut în timp încrederea în acest brand. Pe de altă parte, de Remington știam de foarte mulți ani, că au produse de coafat bune, le-am tot văzut și la prietene. Nu că aparatele de coafat Philips nu ar fi bune, însă cu părul meu nu a fost chiar cea mai fericită relație.

Citește și:

Să vă povestesc însă despre trusa de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670 cu 5 capete diferite. Toate elementele acesteia sunt așezate frumos într-o husă ce se deschide ca o carte, compartimentată cu elastice pentru susținerea fiecărei piese. Această husă se închide printr-un fermoar rezistent și are și un capăt de susținere ca la valize. Este realizată dintr-un velur foarte moale și fin, catifelat, cu aspect ca de piele întoarsă.

trusă de coafat Remington S8670 cu 5 capete diferite reviewVezi mai multe detalii

Toată această cutie tip minigeantă textilă este bine compartimentată și „îmbrăcată” astfel încât piesele din interior să reziste la șocuri. Dar este și bine compactată, ceea ce o face ușor de luat în bagaj în concedii sau oricând călătorești, pentru că nu ocupă spațiu. Are 1005 grame și 20 cm x 24,2 cm x 8,5 cm. Ambalajul inițial din carton subțire pe care sunt imagini și explicații pentru fiecare tip de coafură, realizat de fiecare capăt în parte, „îmbracă” această cutie catifelată.

Citește și:

minigeanta pentru aparat de coafat Remington Mutistyle S8670Vezi mai multe detalii despre aparat

Buuun, și acum să vorbim despre fiecare piesă în parte din această trusă de coafat, despre ce face și cum mi s-a părut, de ce merită atenția în ansamblu.

Corpul de bază al acestei truse de coafat Remington Multistyle S8670

Corpul de bază al trusei de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670 este cel care se bagă în priză și constă într-un fir / cablu suficient de lung (de 1,8 metri) cu ștecher în capăt. Acesta este cel care conține și afișajul digital cu LED-uri pentru setarea căldurii gradual, dar și butonul de pornire. Aaah, după o oră, se oprește singur, ca măsură de protecție, în cazul în care îl uiți în priză pornit. Iar dacă n-ai terminat încă de coafat părul între timp, trebuie să îl repornești.

Citește și:

aparat de coafat Remington S8670 review cu fotoVezi mai multe detalii

Acesta se încălzește foarte repede, în doar 60 de secunde pentru o coafură instant. Are un tambur de 19 mm (aproape 2 cm) – unde se cuplează fiecare capăt în parte. Capetele de tip placă și ondulator au prevăzute niște tije rotunde metalice, care se introduc în tamburul piesei de bază, astfel încât să intre în orificiile aferente din tambur. Capetele se stabilizează și se blochează prin răsucire, conform semnelor din capătul tamburului. Ai grijă să le blochezi, altfel vor pica apoi încintate din corpul de bază încălzit și te poți arde. Nu le forța însă, căci le poți distruge; dacă sunt introduse corect piesele, ele se așază de la sine, ca la puzzle. 😉

Corpul de bază este foarte bine conceput, ca să se încălzească repede și bine, pare rezistent și se blochează ușor, prin sistemul de care vă spuneam mai sus, un sistem care fixează excelent capetele în el. Pentru o trusă de coafat, acesta este core-ul, deci trebuie să fie cea mai bună piesă. Iar în acest caz, pentru trusa de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670, corpul de bază a trecut testul cu succes.

Citește și:

Capătul de tip placă de păr 2 in 1 pentru îndreptare și pentru creponare

Acest capăt tip placă de păr are fețele detașabile și interschimbabile: pe o parte, placă de păr pentru întins părul; pe cealaltă parte, placă de păr pentru creponare – acel aspect ca și cum ai fi avut părul împletit în mai multe codițe mici. Acestea sunt concepute cu o clapetă care se ridică pentru a permite părului să fie introdus între plăci pentru coafare. Tot această clapetă funcționează și ca suport de protecție termică, în care poți sprijini aparatul când nu îl folosești.

ATENȚIE așadar, căci am mai citit în review-uri că au returnat produsul pentru că nu au observat acest detaliu: plăcile sunt 2 in 1, se întorc de pe o față pe alta, deci nu vin separat, ca accesorii! Dacă ai accesoriul cu plăci deja, le ai pe ambele, fii fără grijă! Doar trebuie să tragi de fiecare în parte și să o întorci pe partea cealaltă, ca să îi schimbi tipul și funcția. Vezi că se decuplează mai greu, dar insistă! 😉

Citește și:

placa de par din trusa de coafat Remington S8670 Multistyle 5 in 1 review si pareri cu fotoVezi mai multe detalii

Ca și celălalt capăt de coafare (ondulatorul), acest capăt tip placă de păr are înveliș ceramic cu turmalină, foarte protector cu firul de păr și cu efect antistatic, ca să potolească efectul de frizz al părului. Am o placă de păr cu turmalină și cred că e cea mai bună placă de păr pe care am utilizat-o până acum. Așa că orice aparat de coafat prevăzut cu strat de turmalină primește automat un plus și credit din partea mea în privința eficienței.

Temerea dată de o experiență anterioară cu o astfel de trusă de coafat x in 1, de care v-am povestit mai sus, mi-a lăsat un soi de stoicism legat de placa de păr a acestui set. Însă a trecut repede, de la prima utilizare: plăcile de păr din trusa de coafat Remington S8670 sunt eficiente, își fac treaba cu succes; îndreaptă repede și bine părul de păr sau îl creponează, după caz. Eu am un păr cu tendință de ondulare, deci nu e nici ondulat, nici drept complet, dar placa de păr din trusa Remington S8670 a făcut față cu succes. Cred că se descurcă de minune și cu un păr mai ondulat sau chiar creț. Ai grijă să ajuți și să protejezi bine părul înainte de coafare cu produse profesionale pentru netezirea părului și / sau pentru protecție termică!

Recunosc că mai mult am folosit placa de păr pentru îndreptare și mai puțin pe cea pentru creponat. Nu mă caracterizează cel de-al doilea tip de coafură și nu am găsit în ce circumstanțe de zi cu zi să adopt un astfel de look. Cred că e mai degrabă potrivită pentru fete și adolescente. Sau pentru un look de festival ori concert, dacă alegi o ținută boho chic sau ușor hippie, să zicem. Totuși, am testat puțin și plăcile pentru creponat din set și sunt foarte eficiente și ele.

Capăt de ondulator pentru bucle de dimensiuni potrivite

Capătul pentru ondulator al acestei truse de coafat Remington S8670 este ideal pentru coafuri cu bucle potrivite, nu foarte mari, precum cu drotul gros sau cu bigudiurile. Dar eu zic că rezultă onduleuri exact așa cum te-ai aștepta, ca să pari între creață și ondulată. Eu nu mi l-aș dori mai mare. Are două tipuri de clapete: una mai lungă, pentru a prinde șuvița și bucla părul în mod obișnuit și una pentru atunci când folosești accesoriul spiralat, tot pentru bucle, dar mai lejere (vezi mai jos).

Îmi place că ondulatorul e unul bun, însă nu lasă bucle prea strânse, precum niște „sarmale”. Adică permite răsfirarea lor, să pară mai lejere, fără să se lase sau să dispară efectul de buclă (vedeți voi în imagini). Cred că e unul dintre cele mai bune ondulatoare testate și chiar protejează firul de păr, datorită stratului foarte zdravăn de ceramică și turmalină cu care este prevăzut.

trusă de coafat cu ondulator Remington S8670 Mutistyle 5 in 1 review si pareri cu fotoVezi detalii și preț

Alege să faci șuvițe de păr potrivite ca grosime, pe măsura ondulatorului; nu te grăbi și nu exagera, în ideea de a termina mai repede! Altfel, nu vei obține rezultatele așteptate, iar buclele nici nu vor rezista, asta dacă reușesc să se formeze. Ai răbdare, investește un pic de timp și atenție, așază șuvițe potrivite ca grosime pe ondulator și nu se poate să nu-ți iasă ce-ți dorești! 😉

Buclele se creează repede, chiar nu e nevoie să ții șuvița mult timp strânsă pe aparat, mai ales că acesta se încălzește rapid, în doar 60 de secunde, după care se intensifică. De aceea, e produsul ideal de folosit pentru coafat atunci când te grăbești, dar vrei totuși să îți schimbi și look-ul un pic. Dimineața, înainte de a merge la job, de exemplu. Și da, buclele rezistă destul de mult, și fără să le dai neapărat cu produse de fixare (puternice). Mai repede și mai bine de atât nici că se poate!

Accesoriu tip perie pentru ondulat

Acest accesoriu se plasează peste capătul ondulatorului, astfel încât să se așeze peste șuruburile acestuia (are niște orificii prevăzute pentru asta). Peria pentru ondulat din cadrul setului de coafat Remington S8670 este realizată dintr-un plastic tare și are niște zimți egal dispuși în exterior care prind părul în timp ce îl periază și îl ondulează înspre vârfuri.

Efectul după utilizarea acestui capăt de perie peste ondulator este de a îndrepta părul în timp ce îl periază, cu ajutorul căldurii optim dispersate prin ondulator către orificiile din perie. În capăt, spre vârfuri, după ce părul este periat, ajunge să se răsucească și să se creeze niște onduleuri la vârfuri. E, dacă vreți o comparație, o coafură mai în stil retro, cu păr buclat la vârfuri, à l Jane Fonda, să zicem. Acum, în funcție și de lungimea părului tău și de cum răsucești peria, părul poate fi întors și buclat înspre interior, dar și înspre exterior, pentru un look mai retro. Eu cu acest accesoriu nu m-am jucat foarte mult, dar cred că prin puțină imaginație vei obține rezultate fabuloase doar și cu o astfel de perie. Vezi mai jos în imaginea în dreapta cam care e forma buclei pe care o conferă la capătul șuviței:

perie pentru bucle lejere in trusa de coafat Remington S8670 review si pareri cu fotoVezi mai multe

Pont: Separă bine de tot părul într-o șuviță bine definită și ai grijă să o treci prin perie ușor, separat, să nu o amesteci cu restul de păr și să se încurce în perie! Been there, done that, și nu e deloc plăcut. :P Îți smulgi astfel niște păr din „temelii” inutil! Dacă totuși o pățești, scoate frumos peria de pe ondulator și descurcă ușor părul. 😉

Având în vedere însă că doar cu ajutorul capătului de ondulator obții bucle chiar și lejere, dacă le dispersezi frumos cu mâna și nu le lași „sărmăluțe”, nu știu dacă mai are rost să mai folosești și acest accesoriu tip perie. Sigur, el are meritul de a peria și ordona părul frumos, de a-l face drept și a-l bucla în capăt. Ceea ce e destul de diferit de ce oferă ondulatorul propriu-zis.

Accesoriu pentru bucle spiralate lejere

Tot pentru bucle lejere, tot din plastic, de aplicat peste ondulatorul obișnuit, astfel incât să rămână liberă clapeta scurtă pentru prinderea șuviței, cu acest accesoriu vei obține bucle lejere, nu atât de strânse ca atunci când folosești capătul de ondulator simplu.

perie spiralata pentru bucle lejere in trusa de coafat Remington S8670 review si pareri cu fotoCitește mai multe detalii

Notă: Mi-am vopsit părul între timp, până să apuc să testez și acest accesoriu, așa că în poze tot eu și părul meu suntem. :D

Dar aparatul rămâne la fel de eficient, indiferent de culoarea părului tău. 😊 După cum vezi, și acest accesoriu este bun; rezultă niște bucle spiralate, mai lejere. La fel, te sfătuiesc să iei o șuviță destul de subțire de păr, să o prinzi sub clapeta scurtă a ondulatorului – ai grijă în acest sens să așezi cum trebuie accesoriul peste ondulator.

Se creează de fapt efectul de onduleuri lejere, neglijente, naturale, tip beachy waves. Eu cel puțin așa le văd, mult mai naturale, mult mai simple, de zână, ca și cum te-ai fi născut cu ele.

Trusa de coafat Remington S8670 5 in 1, mai vine, alături de aceste 5 accesorii pentru coafat, cu un manual și un set de 4 cleme pentru prins părul în timpul coafării, foarte utile ca să îți poți împărți părul cum trebuie în șuvițe potrivite.

Concluzii personale după utilizarea trusei de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670

Pentru un preț atât de bun, aproape cât al unei coafuri la un salon de fițe (verifică aici prețul actual), să ai un aparat de coafat care să-ți ofere 5 tipuri de coafuri oricând ai tu chef să te aranjezi, în funcție de dispoziția ta din momentele respective, e o adevărată mană cerească pentru orice femeie care se respectă.

Eu de când am început să investesc în aparate de coafat cât mai bune (multe de la Remington, firmă foarte bună în domeniu), nu mai merg la salon pentru coafuri, nici când trebuie să particip la evenimente speciale. Ba chiar am avut situații când m-am coafat singură acasă și m-a întrebat lumea unde mi-am făcut părul. Acasă! Ar fi păcat să nu, când ai aliat de nădejde!

Cât privește trusa de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670, personal nu am ce îi reproșa, pentru că:

  • Aparatul se încălzește rapid, chiar foarte repede inclusiv pentru acelea dintre noi care sunt mereu pe fugă;
  • Părul este coafat repede, coafura rezistă destul de mult – în funcție și de tipul de păr și de produsele de styling pe care le folosești (și te sfătuiesc să le folosești 😉);
  • Se oprește automat, lucru foarte util pentru cele neatente, mereu pe fugă, care uită și fierul de călcat în priză de regulă 😊))
  • Ai de ales între 5 tipuri de coafuri: păr drept, păr creponat, bucle, păr ondulat retro la vârfuri, bucle lejere tip onduleuri beachy waves, toate într-un singur aparat la un preț foarte bun.
  • Placa, chiar dacă e un accesoriu detașabil, tratat cu scepticism adesea în astfel de truse de coafat, își face treaba cu spor. Chiar oferă rezultate excelente, deși e un simplu accesoriu dintr-o trusă de coafat și nu un aparat de coafat propriu-zis, de utilizat ca atare.
  • Am văzut din alte review-uri pe care le-am citit pentru documentare că alte femei îl folosesc de câțiva ani și aparatul funcționează la fel de bine ca în prima zi. Și tind să le cred. După cum v-am spus, mai am produse de coafat marca Remington și funcționează de ani buni. Pentru mine e un brand de încredere.

Dacă ești în căutarea unui aparat de coafat ca de salon, ca și cum ai aduce coaforul la tine acasă, acordă credit trusei de coafat Remington Multistyle 5 in 1 S8670. Sunt convinsă că nu te va dezamăgi nici pe tine! Folosită așa cum trebuie, fiecare piesă în parte poate crea coafura dorită în câteva minute, maximum 15 minute. Mai ales că se încălzește repede și intră astfel în starea funcțională potrivită imediat.

Practic, 5 capete de coafat diferite pentru fiecare din cele 5 zile lucrătoare când vrei să fii altfel!

Vizionare placuta


Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.