Setari Cookie-uri

Nu te multumi cu versiunea ieftina a dragostei

Asteapta sa primesti dragostea pe care o meriti cu adevarat.

Draga femeie, nu te multumi cu putin, nu iti cobori standardele. Asteapta barbatul care te va iubi cu adevarat.

Nu te multumi cu un loc de munca pe care il urasti, nu te multumi sa traiesti intr-un oras in care nu te simti acasa, nu te multumi cu prieteni care nu sunt reali si, mai ales, nu te multumi cu putina dragoste.

Tu meriti pe cineva care va zambi la glumele tale stupide, care te va saruta pe frunte si te va lua in brate dupa ce ai avut o zi lunga, care te va consola si care te va tine de mana in cele mai dificile momente din viata ta.

Tu meriti un barbat langa care sa iti petreci nu doar o noapte, ci si diminetile. Un tip care gateste mancarea ta preferata si ti-o aduce pe tava, la pat, cand esti bolnava... care fredoneaza melodia ta preferata fara sa ii fie teama ca nu are voce, doar pentru a te face sa razi... care te duce la plimbare si te saruta la un apus de soare.

Citește și:

Esti puternica si blanda, hotarata si dornica de iubire, complicata si naturala... si tu meriti pe cineva care iti stie defectele si vede inima ta pura.

Asa ca, te rog, nu te multumi cu mai putin. Nu te multumi cu un barbat care iti trimite mesaje la trei dimineata sau doar cand iesi in oras fara el sau atunci cand incearca sa vorbeasca cu tine cand tu esti fericita cu altcineva.

Nu te multumi cu un barbat care se joaca cu mintea ta, care te face sa te invarti in jurul minciunilor lui pana cand ametesti si apoi iti face inima bucatele.

Nu te multumi cu un barbat care vede doar o femeie, doar un corp... pentru ca femeie asta dulce este mult mai mult decat un corp. Este un suflet.

Stiu ca vor exista momente in care te vei simti pierduta. Sau speriata. Sau ingrozita de a fi singura. Si s-ar putea sa te gandesti ca asta este, atat poti. Dar iti promit, este mult mai mult decat atat.

Citește și:

Va exista un barbat care te va tine in brate in fiecare dimineata, care iti va tine mana in momentele dificile din viata ta, care va rade cu lacrimi la glumele tale, care va visa la un viitor cu tine, care isi va dori sa cladeasa o familie cu tine... Care nu va merge la culcare fara tine.

Asa ca... te rog sa imi promiti un lucru: Ai rabdare pana il gasesti. Rezista. Nu te multumi cu versiunea ieftina a iubirii. Nu lasa ca gustul amar al dezamagirilor sa puna stapanire pe tine. Meriti mai mult... mult mai mult.

Asteapta acea emotie, acei fluturasi in stomac. Ai rabdare, vor veni. Si atunci vei intelege ce inseamna dragostea adevarata. Iti promit ca o vei gasi... si va fi mai frumos decat ti-ai imaginat vreodata.

Vizionare placuta


Kudika
3 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.