Setari Cookie-uri

Nu trebuie sa fii perfecta pentru a gasi iubirea vietii tale

Trebuie doar sa fii compatibila cu acea persoana.

Un articol foarte interesant pe care vi-l recomand si voua. Iata dovada ca dragostea nu are nevoie de perfectiune. Dragostea inseamna intelegere, compatibilitate si multa incredere.

Prietena mea Rita este patolog. Are 42 de ani. Are degete subtiri si lungi. Fumeaza un pachet de tigari pe zi, foloseste un limbaj vulgar si nu ii este frica de moarte. Rita are un sot cu 9 ani mai tanar decat ea. El este un arhitect respectat intr-o firma de constructii foarte importanta... si este un barbat cu adevarat frumos. El face cele mai delicioase prajituri si in fiecare seara, alaturi de Rita, le spune povesti de noapte buna gemenilor. Daca Rita trebuie sa lucreze pana mai tarziu, el se ocupa de toate treburile casnice.

Cealalta prietena a mea, Andreea, este psiholog. Primul ei sot, un chirurg militar, a fost ucis in urma cu 12 ani. Anul trecut, ea s-a recasatorit cu Bill, un cameraman care mergea prin toata lumea alaturi de ea pentru reportaje si operatiuni de salvare. La inceput, ei erau doar prieteni. Apoi, Andreea a avut un accident, iar tipul si-a petrecut sase luni pentru a avea grija de ea. In tot acest timp, el a lucrat part time - cameraman pentru nunti. In ciuda previziunilor sumbre ale medicilor, prietena mea si-a revenit complet. Ea are acum un sot iubitor, iar fiul ei ii spune deja barbatului "tata".

Citește și:

Mai am o prietena... o cheama Maria. Ea este profesoara de filosofie. Sotul Mariei nu a terminat o facultate; el a construit casa in care locuiesc ei acum. Barbatul se ocupa de treburile casnice cot la cot cu Maria, isi adora copiii si cred ca este cel mai iubitor sot din lume. Maria este obsedata de cariera ei, iar planurile sale actuale implica un stagiu de un an in China. Sotul Mariei o sustine in aceasta alegere. Poate ca nu stie el cine este Hegel... sau poate ca nu va intelege nimic dintr-o lucrare despre existentialism. Cu toate acestea, el stie ce numar poarta Maria la pantofi si nu uita niciodata de aniversarea nuntii lor.

De fiecare data cand oamenii incep sa imi spuna de toate calitatile ideale pe care o femeie trebuie sa le aiba pentru a isi gasi un sot iubitor sau un partener de viata, eu rad... in hohote. Nu trebuie sa fii ideala, nu trebuie sa fii perfecta pentru a iti gasi sufletul pereche. Trebuie doar sa fii compatibila cu acea persoana, pastrand in acelasi timp toate ranile si durerile tale. In aceasta viata cari dupa tine un bagaj pe care nu il poti lasa la usa in momentul in care incepi o noua relatie.

Citește și:

Asadar, dragi femei, va dau un sfat: Sa nu va fie teama sa traiti asa cum doriti, sa fiti cine doriti sa fiti!

sursa Elena Pasternak, Brightside.me

foto prima pagina: mpaniti, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.