Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate ale lui Michelle Obama

Salvati aceste citate, pot face o mare diferenta in viata voastra la un moment dat.

Sunt prea frumoase pentru a nu fi date mai departe. Acestea sunt cele mai dragute citate ale lui Michelle Obama.

"Iubirea mamei mele a fost intotdeauna o forta de sustinere pentru familia noastra, iar una dintre cele mai mari bucurii ale mele este sa regasesc integritatea, compasiunea si inteligenta ei reflectate in fiicele mele."

"Nu exista niciun baiat care, la varsta adolescentei, sa fie suficient de dragut sau de inteligent, ca sa va opreasc din studii. Daca n-as fi stiut asta cand eram de varsta voastra, cred ca n-as fi ajuns azi sotia presedintelui Statelor Unite ale Americii. Concentrati-va pe educatie si nu pe baieti."

"Ar trebui sa avem intotdeauna trei prieteni in viata: unul care merge inaintea noastra, pe care il admiram si urmam; unul care merge alaturi de noi, care ne este alaturi fiecare pas al calatoriei; cel de-a treilea este cel care merge in urma noastra si pe care il tragem in fata odata ce drumul este sigur."

Citește și:

Citeste si: De dat mai departe: Michelle Obama FACE ISTORIE cu un discurs memorabil

"Dilema nu este daca ne putem schimba ci daca ne putem schimba indeajuns de repede."

"Nu te inconjura de oameni care te trag in jos. Ai incredere in instinctele tale; intr-o relatie buna, te simti bine. Relatiile bune nu dor, nu te fac sa suferi. Nu ma refer doar la persoana cu care urmeaza sa iti petreci restul vietii, ci in general, la prietenii pe care ti-i alegi."

"Poate ca ne este frica sa fim atat de vulnerabili. Poate ca am crescut obisnuiti sa acceptam aceste emotii si sa ramanem tacuti pentru ca am vazut ca oamenii nu iau in considerare ce spunem noi. Sau poate ca nu vrem sa credem ca inca mai exista oameni care nu dau doi bani pe noi, femeile."

"Una dintre lectiile cu care am crescut este sa ramai mereu sincera cu tine insati si sa nu-i permiti nimanui sa te distraga de la indeplinirea obiectivelor tale. De aceea, cand sunt atacata pe nedrept nu acord nicio importanta subiectului pentru ca stiu cine sunt."

Citește și:

"Sa ramai mereu sincer cu tine si sa nu lasi niciodata ca altcineva sa-ti distraga atentia de la obiectivele tale. Cand aud despre atacuri la persoana sau falsuri, chiar nu investesc in asta nicio energie, pentru ca stiu cine sunt."

"Alege oamenii care te ridica si te fac mai bun."

"Sa fie foarte clar - Barbatii puternici nu trebuie sa puna la pamant femeile pentru a se simti puternici. Oamenii care sunt cu adevarat puternici ii ridica si pe ceilalti de la pamant. Oamenii care sunt cu adevarat puternici ii incurajeaza pe cei slabi."

foto interior si prima pagina: Barack Obama, Twitter

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.