Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate ale lui Hillary Clinton

Avem nevoie de aceste citate intr-o zi atat de sumbra precum aceasta.

In timp ce Donald Trump a castigat alegerile prezidentiale din Statele Unite ale Americii, noua nu ne mai ramane decat sa ne resemnam, sa acceptam soarta americanilor si sa mergem mai departe (daca se poate).

In onoarea lui Hillary Clinton am adunat cele mai frumoase citate ale sale.

1. Drepturile omului sunt drepturile femeii si drepturile femeii sunt drepturile omului.

2. Noroc? Eu nu cred in noroc. Nu m-am bazat niciodata pe el si ma tem de oamenii care o fac. Pentru mine norocul inseamna cu totul altceva: multa munca.

3. Fiecare copil are nevoie de un campion.

4. Este un simt pe care il am... daca ramai pozitiv si optimist, lucrurile vor iesi bine.

5. De nenumarate ori, progresul globalizarii a insemnat totodata marginalizarea femeilor. Si asta trebuie sa se schimbe.

6. Femeile sunt cel mai mare izvor de talent neexplorat din lume.

Citește și:

7. Fiecare moment pe care il irosim privind inapoi ne impiedica sa mergem mai departe. In aceasta lume si in lumea de maine trebuie sa inaintam impreuna sau sa nu inaintam deloc.

8. Toata lumea are parte de esec in viata si multi nu au atins tintele pe care si le-au propus. Asta face parte din mersul vietii si contribuie la cunoasterea de sine.

9. M-am luptat toata viata pentru ca femeile sa aiba dreptul de a face propriile alegeri, in viata lor personala si profesionala. A fost alegerea mea.

10. Daca traiesti indeajuns, ajungi sa realizezi ca multe dintre lucrurile care ti se intampla in viata nu le poti controla. Cum gestionezi lucrurile in schimb, asta iti da control. Incerc sa nu uit lucrul acesta.

11. Ia critica in serios, insa nu personal. Daca exista adevar sau valoare in aceasta critica, incearca sa inveti din ea. In caz contrar, nu lasa sa te afecteze.

Citește și:

12. Am un milion de idei. Tara nu si le permite.

13. Tinteste intotdeauna cat mai sus, munceste din greu si crede in tine. Si, cand te impiedici, pastreaza-ti credinta. Cand esti pus la pamant, ridica-te si nu asculta niciodata de cei care spun ca nu poti sau ca nu trebuie sa mergi mai departe.

14. Nu confunda a avea o cariera cu a avea o viata.

foto interior si prima pagina: Krista Kennell, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.