Setari Cookie-uri

Sfaturi de la barbati: 7 lucruri despre sex pe care iubitul tau ar vrea sa le stii

Cine mai intelege barbatii? Cand vine vorba sa se laude despre sex, sa vorbeasca sau pur si simplu sa agate, sunt pintenati. Insa atunci cand trebuie sa treaca la fapte, sunt mofturosi si vesnic nemultumiti. Nu spun nesatisfacuti pentru ca stim deja, implinirea lor nu are nimic de-a face cu calitatea actului. Adevarul este ca nu exista o reteta ultra-mega-performanta care sa-ti asigure succesul in pat cu orice barbat. Poti sa fii Ciociolina si sa te trezesti cu reclamatii si in egala masura poti sa fii virgina si sa fii atat de buna incat sa te intrebe daca nu ti-ai facut himenoplastie.

Cine mai intelege barbatii? Cand vine vorba sa se laude despre sex, sa vorbeasca s sex au pur si simplu sa agate, sunt pintenati. Insa atunci cand trebuie sa treaca la fapte, sunt mofturosi si vesnic nemultumiti. Nu spun nesatisfacuti pentru ca stim deja, “implinirea” lor nu are nimic de-a face cu calitatea actului. Adevarul este ca nu exista o reteta ultra-mega-performanta care sa-ti asigure succesul in pat cu orice barbat. Poti sa fii Ciociolina si sa te trezesti cu reclamatii si in egala masura poti sa fii virgina si sa fii atat de “buna” incat sa te intrebe daca nu ti-ai facut himenoplastie.

Am avea asadar tendinta de a ne lasa pagubase fiindca intr-un final suntem la mana norocului. Dar nu. Lucrurile nu stau chiar atat de simplu: a face sex este, dintr-un anumit punct de vedere, o indeletnicire ca oricare alta: trebuie sa inveti sa jonglezi (sic!) cu notiunile de baza, sa iti insusesti cunostintele elementare si abia apoi sa vezi daca ai talent sau nu pentru a desfasura respectiva activitate. Desigur, in privinta sexului, lucrurile sunt incantatoare fiindca, se pare, exista intotdeauna un cineva in aceasta lume, care sa fie pe deplin satisfacut de stilul tau sexual (am o vaga banuiala ca cineva-ul meu sta la Polul Nord).

Asadar, iata cateva indicatii pretioase, care fac parte din seria notiunilor elementare pe care ti le poti insusi cu usurinta si care, desi par banale, fac parte din acele cateva detalii pentru care iubitul tau si-ar da mana dreapta sa le stii!

sex 1. Sex oral: iti place, nu-ti place, il tolerezi, il consideri dezgustator. Cand tragem linia si adunam, ajungem la concluzia ca statisticile stau cam asa: vreo 80% dintre femei fac sex oral de dragul partenerului – nu pentru ca actiunea in sine le-ar provoca mare bucurie ci pentru ca este singurul mod cert prin care stiu ca isi fac fericit partenerul (si cam asa e). Alte 20% nu ar face sex oral nici cu pistolul la tampla si un procent practic inexistent fac sex oral pentru ca le place (unde-s domne femeile alea, arata-mi si mie una!). Pe de alta parte, daca intrebi barbatii care sunt cele trei lucruri pe care trebuie sa le stie o femeie pentru a-i face fericiti, iti vor raspunde in unanimitate ca primul este sex oral, al doilea este sexul oral si al treilea, da, ai ghicit… cartofii prajiti!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.