Setari Cookie-uri

Sfaturi de la barbati: 7 lucruri despre sex pe care iubitul tau ar vrea sa le stii

Cine mai intelege barbatii? Cand vine vorba sa se laude despre sex, sa vorbeasca sau pur si simplu sa agate, sunt pintenati. Insa atunci cand trebuie sa treaca la fapte, sunt mofturosi si vesnic nemultumiti. Nu spun nesatisfacuti pentru ca stim deja, “implinirea” lor nu are nimic de-a face cu calitatea actului. Adevarul este ca nu exista o reteta ultra-mega-performanta care sa-ti asigure succesul in pat cu orice barbat. Poti sa fii Ciociolina si sa te trezesti cu reclamatii si in egala masura poti sa fii virgina si sa fii atat de “buna” incat sa te intrebe daca nu ti-ai facut himenoplastie.

Nu pot asadar sa nu ma intreb: ce naiba le place asa de mult? Adica bine bine, nu spune nimeni ca nu-i placut, dar de la a-ti placea si pana la a-ti dori cu o asemenea incrancenare nimic altceva in afara sexului oral (a, da, era sa uit cartofii!) e drum lung. Explicatia nu a intarziat sa apara: sentimentul de putere, de control, de “barbatie” este mai intens in timpul sexului oral decat in oricare alt moment. Tot de aici deducem si explicatia pentru care barbatii nu prea se omoara cu “munca de jos” decat daca se simt obligati sa plateasca cu aceeasi moneda pentru un sex oral bun.

2. “Lasa-ma sa dorm, femeie!”

sex Postcoital, barbati vor sa doarma. E lege. Iar tu, zbenguito, ai chef sa povestesti subiectul lucrarii tale de licenta tocmai atunci. Crede-ma pe cuvant: daca nu ii torni cafea (pe vena) ca sa-l tii treaz, nu ai nicio posibilitate reala sa poti o conversatie cu el dupa ce faceti sex. Asa ca practic nu ai de ales: lasa-l sa doarma.

Nu m-am putut abtine sa nu ma intreb de ce au ei chef sa doarma in timp ce noi suntem pline de energie. Se pare ca nu am fost singura, fiindca baietii de la Journal of Molecular Endocrinology si-au scrantit capetele lor erudite pentru a gasi raspunsul (evident ca nu au resuit). Se suspecteaza totusi ca vinovati ar fi hormonii (ca de obicei, bata-i vina!), mai exact testosteronul (sef pe partea de sex) si melatonina (raspunzatoare de somn). Cum or face hormonii astia, cum s-or inhiba si stimula reciproc, nu se stie exact, cert este ca dupa orgasm, melatonina inunda corpul barbatului si ii provoaca starea de somnolenta si sforaiala.

Pana una alta, incredibil de crezut ca sunt obositi dupa sex, nu prea ar fi: fiindca dupa atatea acrobatii, ar fi si cazul sa cada lati de oboseala. Intrebarea reala este: noua de ce nu ne este somn?

3. “Uneori, chiar n-am chef de sex”

sex Te cred, nici eu n-am chef uneori si totusi fac! Ei bine, avem inca o confirmare ca Dumnezeu e barbat: daca noi nu vrem, fac ei ce fac si se poate, daca ei nu vor… ne punem pofta-n cui! Unde mai pui ca lipsa lor de chef provoaca in creierul nostru tot soiul de frustrari: Nu ma mai iubeste? Nu il mai atrag? Si-a gasit alta? Pai… nu spune nimeni ca aceste variante ies din discutie. Eu vreau doar sa va atrag atentia ca trebuie luata in calcul si varianta ca pur si simplu nu are chef: pentru ca ii este lene; pentru ca e obosit; pentru ca a pierdut la Counterstrike; pentru ca a baut si ar avea nevoie de GPS ca sa-ti nimereasca vaginul; pentru ca ia pastille (nu d-alea albastre) care ii taie cheful: hipotensive, antidepresive, prokinetice (motilium, metoclopramid) etc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.