Setari Cookie-uri

Sfaturi de la barbati: 7 lucruri despre sex pe care iubitul tau ar vrea sa le stii

Cine mai intelege barbatii? Cand vine vorba sa se laude despre sex, sa vorbeasca sau pur si simplu sa agate, sunt pintenati. Insa atunci cand trebuie sa treaca la fapte, sunt mofturosi si vesnic nemultumiti. Nu spun nesatisfacuti pentru ca stim deja, “implinirea” lor nu are nimic de-a face cu calitatea actului. Adevarul este ca nu exista o reteta ultra-mega-performanta care sa-ti asigure succesul in pat cu orice barbat. Poti sa fii Ciociolina si sa te trezesti cu reclamatii si in egala masura poti sa fii virgina si sa fii atat de “buna” incat sa te intrebe daca nu ti-ai facut himenoplastie.

6. Epileaza-te!

sex Militez de ceva timp pentru o lege care sa oblige barbati sa se epileze cu ceara macar o data in viata. Sa vada si ei ce “placut” este si abia apoi sa aiba dreptul de a comenta ca picioarele noastre nu sunt chiar asa de fine… Iar daca pe picioare poti, de bine, de rau, sa dai de trei ori cu lama si sa speri ca nu va ramane nicio suprafata impadurita, sunt alte parti ale corpului pe care chiar nu le poti defrisa zi de zi… ca sa-ti simta el pielea super-fina. In plus, as vrea sa li se faca putina educatie de epilare si sa li se explice barbatilor ca epilarea cu ceara presupune smulgerea parului, iar ca sa il smulgi, trebuie sa ai de ce sa tragi, iar ca sa ai de ce sa tragi, trebuie sa il lasi sa creasca!!! Asa ca nu se poate sa fim perfect epilate permanent!!!

Lasand la o parte frustrarile femeilor legate de acest subiect fiindca acestea nu constituie subiectul acestui articol, trebuie sa va spun ca pe lista celor mai mari dorinte ale barbatilor se gaseste si aceasta: sa fii permanent epilate. Of…

7. Vorbeste-mi!

Si iar of…

Din destainuirile lor, am aflat ca barbatii nu suporta tacerea… in pat (in afara lui, ar prefera sa fii muta). Ei vor permanent sa fie laudati, sa stie ca nu se chinuie degeaba si ca sunt cei mai tari. Este singurul moment in care accepta cu bucurie toate sfaturile tale si isi doresc sa iti auda tipetele si gemetele.

“Cererile” lor nu sunt deloc nejustificate: atunci cand faci sex, trebuie sa profiti de toate simturile: gustativ, olfactiv, tactil, vizual si… acustic. Asadar, vorbeste-i!

Sa va iubiti!

Un articol de Noemi



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Iunie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.