Setari Cookie-uri

Mic, mic, dar voinic: Penisul femeilor!

Cum este posibil ca placerea intregului corp sa provina de la un lucru atat de mic?

Cum este posibil ca placerea intregului corp sa provina de la un lucru atat de mic?

Clitorisul este considerat penisul femeilor. Asa ca, dragele mele, chiar daca spunem ca suntem diferite de barbati, ei zic hais, noi cea. Ei iubesc cu penisul, noi cu simturile si modul in care actionam este total diferit, dar iata ca avem ceva in comun cu ei: penisul. Am ajuns in situatia in care putem spune ca suntem egale barbatilor: in timpul unei hataneli de mama-mama, nu doar barbatilor li se scoala... poftele.

Importanta clitorisului


Penisul femeii: Clitorisul

Clitorisul a fost neglijat pentru mult timp. Si, saracul, a avut de suferit, fiind discriminat si batjocorit. In secolul XX Freud fiind de parere ca orgasmul clitoridian este doar pentru femeile imature, care nu sunt sigure pe sexualitatea lor si nu au un partener stabil. Dar, sa fim sincere, ce stia Freud?

Chiar daca si acum parerile sunt impartite, clitorisul continua sa ramana un prieten de nadejde al femeilor. De ce? Pentru ca este ca un buton si o data apasat, aduce valuri de placere si orgasme garantate. Spre deosebire de orgasmul vaginal, orgasmul clitoridian nu se lasa foarte mult timp asteptat. Si el vine, si vine si... parca nu se mai opreste.

Clitorisul masoara pana la 11 centimetri. Da, stiu, al tau este mai mic. Si al meu. Al tuturor este, de fapt. Numai ca noi vedem doar varful, care este incarcat de receptori de placere. Nu-ti vine sa crezi, asa-i? Cum poate ala mic, ascuns si roz sa faca sa dam capul pe spate si sa tipam de placere? Pai na, poate... si ce forta are!

Clitorisul femeilor: erectie in stil feminin


Penisul femeii: Clitorisul

Prin stimulare, clitorisul intra in erectie, la fel ca un penis normal. Acesta isi mareste dimensiunile, se ingroasa si se intareste. Multe femei nu stiu de faptul ca intre picioarele lor zace un penis neimblanzit, gata sa fie trezit la viata. Si uite ca si noi putem sa ne bagam sau sa ne scoatem viermisorul de oricate ori vrem. De ce viermisor? Pai se pare ca inca de pe vremea cand mama ta tot se mai ruga sa vada rosu intre picioare, penisul tau se dezvolta voios. Dar, cum Doamne-Doamne a vrut sa ii dea tatalui tau peste bot, a facut o vraja gen hocus pocus, iar penisul tau a ramas un bebel pitic, inca in fasa (daca e sa ne luam dupa dimensiuni).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.