Setari Cookie-uri

Mic, mic, dar voinic: Penisul femeilor!

Cum este posibil ca placerea intregului corp sa provina de la un lucru atat de mic?

Pentru a ajunge la orgasmul clitoridian ai nevoie de timp si dorinta. Aaaa, si o mana rapida, dornica de actiune. De barbat nu stiu daca este nevoie. Il ai, nu-l ai, tu poti pluti pe norisori de placere indiferent de situatie.

Orgasm cu ajutorul clitorisului


Penisul femeii: Clitorisul

In momentul in care pasiunea este in floare, este timpul sa oferi putina atentie si clitorisului. Poti incepe (sau iti poti ruga partenerul - asta daca esti norocoasa) cu miscari fine in zona clitorisului, fara a apasa prea dur deoarece este extrem de sensibil si, pe langa placere, poate provoca si durere. O fi el mic, dar este la fel de sensibil ca si penisul ala mare si lung al barbatilor.

Clitorisul, considerat si pistilul orgasmului are mii de terminatii nervoase. Toate astea lucreaza precum furnicile pentru ca tu sa gemi de placere. Cum ii poti oferi placere? Prin atingeri, mangaieri sau chiar sex oral.

Viteza si presiunea miscarilor depind de confortul femeii si pot fi intensificate in functie de dorintele acesteia. Unele femei prefera ca penisul lor sa fie apasat foarte dur, pe cand altele sunt foarte sensibile in ceea ce priveste clitorisul. Cum se face? Se ia o mana pe care stii sa o manevrezi foarte bine si nu se teme de putina miscare (roag-o sa nu oboseasca prea repede), se mangaie clitorisul in ritmuri lente si cu miscari suave. Optional se presara un barbat dispus sa se arunce intre picioarele tale sau care sa framante sanii obraznici. Se arunca deoparte grijile si problemele zilnice si se condimenteaza cu ceva pasiune pana cand actiunea si placerea se omogenizeaza.

Sa va iubiti!

Noemi

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.