Setari Cookie-uri

Ce spune prima litera a numelui despre tine?

Se spune ca prima litera a numelui dezvaluie foarte multe lucruri despre o persoana: trasaturi de personalitate, elemente definitorii, calitati, defecte.

Se spune ca prima litera a numelui dezvaluie foarte multe lucruri despre o persoana: trasaturi de personalitate, elemente definitorii, calitati, defecte.

Diacriticile au aceeasi interpretare cu cea a literelor corespondente.

Litera A

Elemente definitorii: prietenie, dragoste, voiosie.

Calitati: Esti o fire sociabila, foarte prietenoasa si ambitioasa. Incapatanata din fire, iti urmaresti cu precizie scopurile si nu renunti pana in momentul in care reusesti ceea ce ti-ai propus. Ai un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat si esti atrasa de tot ce inseamna frumos si lux.

Defecte: Uneori dai dovada de nesiguranta si incertitudine. Nu esti adepta schimbarilor deoarece teama de necunoscut te infricoseaza.

Litera B

Elemente definitorii: romantism, fidelitate, calm.

Calitati: Esti o fire sensibila, cu trasaturi fizice frumoase si emani feminitate prin toti porii. Te atasezi foarte repede de o persoana, fiind adepta relatiilor de lunga durata. Esti cu zambetul pe buze tot timpul, chiar si in cele mai dificile momente.

Defecte: Uneori dai dovada de o gelozie exagerata, fiind foarte posesiva nu doar cu partenerul de viata, ci si in ceea ce priveste prietenii tai.

Litera C

Elemente definitorii: rafinament, eleganta, incapatanare.

Calitati
: Esti o persoana creativa, avand un simt al esteticului foarte bine dezvoltat. Dai dovada de feminitate si eleganta tot timpul si reusesti sa te faci placuta in orice mediu social prin stilul tau unic de comunicare.

Defecte: Incapatanata din fire, iti place sa iti expui punctul de vedere in preajma prietenilor. Uneori esti mult prea exigenta cu cei din jurul tau si nu stii sa iti accepti defectele.

Litera D


Elemente definitorii: prietenie, incapatanare, corectitudine.

Calitati: Esti o persoana corecta, deschisa si foarte prietenoasa. Nu suporti conflictele si faci tot posibilul pentru a evita certurile si momentele tensionate. In dragoste dai dovada de afectiune, fidelitate si devotament.

Defecte: Iti place sa domini si sa te simti superioara fata de cei din jurul tau.

Litera E

Elemente definitorii: sociabilitate, comunicare, aventura.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.