Setari Cookie-uri

Ce spune prima litera a numelui despre tine?

Se spune ca prima litera a numelui dezvaluie foarte multe lucruri despre o persoana: trasaturi de personalitate, elemente definitorii, calitati, defecte.

Defecte: Uneori iti pui mult prea multe intrebari si ajungi sa te razgandesti foarte repede, chiar daca apoi ajungi sa regreti ceea ce ai facut.

Litera P

Elemente definitorii: ambitie, generozitate, prietenie.

Calitati: Ai o personalitate puternica si reusesti sa faci fata oricarei probleme, analizand cu atentie fiecare decizie si pas care trebuie facut. Cu un simt al imaginatiei foarte bine dezvoltat, esti intr-o lupta continua cu tine insati si vrei sa iti depasesti latura intelectuala prin activitati dificile, care necesita multa munca si timp.

Defecte: Iti este teama sa nu fii dezamagita, iar uneori pari distanta si ajungi sa faci lucruri care nu te caracterizeaza.

Litera R

Elemente definitorii: calm, prietenie, independenta.

Calitati: Esti o fire generoasa, prietenoasa si plina de viata. Reusesti foarte repede sa te faci placuta intr-un cerc nou de prieteni. Stilul tau modest si rezervat iti este de mare ajutor pe plan profesional, reusind sa castigi increderea sefilor intr-un timp foarte scurt.

Defecte: In situatiile de criza, te pierzi foarte repede si nu stii cum trebuie sa procedezi.

Litera S

Elemente definitorii: feminitate, senzualitate, eleganta.

Calitati: Esti o persoana eleganta, care este constienta de atuu-rile sale si reuseste sa le puna in valoare cu ajutorul tinutelor provocatoare si de bun gust. Pasionala si romantica, te indragostesti foarte repede, lasandu-te prada sentimentelor.

Defecte: Uneori, ajungi sa iti sufoci prietenii prin grija exagerata pe care le-o porti.

Litera T

Elemente definitorii: distractie, libertate, originalitate.

Calitati: Esti o persoana care iubeste aventura si vrea sa traiasca fiecare clipa ca si cum ar fi ultima. Reusesti sa treci peste orice problema cu zambetul pe buze si uimesti prin originalitate si nonconformism.

Defecte: Esti foarte incapatanata si nu tii cont de parerile celor din jurul tau.

Litera U

Elemente definitorii: senzualitate, prietenie, loialitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.