Setari Cookie-uri

Ce spune prima litera a numelui despre tine?

Se spune ca prima litera a numelui dezvaluie foarte multe lucruri despre o persoana: trasaturi de personalitate, elemente definitorii, calitati, defecte.

Litera J

Elemente definitorii: energie, pozitivism, activitate.

Calitati: Esti o fire activa, careia ii place sa se bucure de viata. Energica si ambitioasa, nu te descurajezi in momentele de criza si reusesti sa treci destul de usor peste toate obstacolele. Iti place sa socializezi, insa urasti sa stai in preajma persoanelor care dau dovada de ipocrizie si falsitate.

Defecte: Uneori ajungi sa fii foarte impulsiva si sa iti ranesti prietenii din cauza comportamentului tau.

Litera L

Elemente definitorii: fragilitate, sensibilitate, prietenie.

Calitati: Esti o fire emotiva si sensibila, insa surprinzi lumea din jurul tau prin ambitia si eforturile pe care le faci pentru a progresa pe toate planurile. Reusesti sa iti valorifici foarte bine atuurile si dai dovada de calm si perseverenta in situatiile de criza.

Defecte: Uneori, stilul tau unic de viata te poate indeparta de prieteni din cauza faptului ca acestia nu iti pot intelege sentimentele.

Litera M

Elemente definitorii
: sinceritate, incapatanare, senzualitate.

Calitati: Esti o persoana organizata si foarte atenta la detalii. Calmul cu care iti urmaresti scopurile ii sperie pe cei din jurul tau, insa iesi victorioasa in toate actiunile pe care le faci. Inteligenta si descurcareata, sa te axezi pe cariera si vrei sa progresezi in viata.

Defecte: Uneori dai dovada de posesivitate si incapatanare.

Litera N

Elemente definitorii: loialitate, armonie, echilibru.

Calitati: Esti o persoana intuitiva, cu o imaginatie foarte bine dezvoltata. Comunicativa si energica, simti nevoia ca tot timpul sa te afli in competitii, sa iti expui punctul de vedere si sa socializezi. Pe plan sentimental, esti adepta relatiilor de lunga durata, pentru tine fidelitatea si respectul reciproc reprezentand cheia relatiei perfecte.

Defecte: Uneori devii superficiala din cauza faptului ca ajungi sa dramatizezi si sa iti pierzi calmul.

Litera O

Elemente definitorii: libertate, prietenie, aventura.

Calitati: Iti place foarte mult sa te bucuri de viata, sa te distrezi si sa iti petreci timpul alaturi de persoana iubita. Esti o fire sociabila, cu foarte multi prieteni si niciodata nu iti pierzi timpul stand degeaba. Iti plac calatoriile, vacantele, excursiile neplanificate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.