Setari Cookie-uri

Numerologie: Semnificatia numerelor in anul 2014 pentru fiecare luna

Calcul numerologic pentru 2014

Numarul 7

Luna corespunzatoare: Septembrie

Prima luna de toamna va aduce un inceput pentru toata lumea. Cei mai multi dintre noi isi vor largi orizonturile si vor fi nevoiti sa faca niste alegeri care pot influenta parcursul vietii. De aceea, este nevoie de o judecata agera si o privire foarte obiectiva a situatiei per ansamblu.

Nu este momentul sa ne lasam influentati de sentimente ci sa mizam pe partea rationala a noastra. Cu putin curaj, cei care isi vor asuma riscuri mai mari vor avea doar de castigat.

Numarul 8

Luni corespunzatoare: Octombrie, Ianuarie

Cele doua luni stau sub semnul dragostei si a legaturilor de familie. Numarul 8 este simbolul infinitului, de aceea sunt doua luni minunate pentru ceremonii fastuoase de nunta. Cei care au o relatie stabila au sanse mari de fericire in casnicie daca fac marele pas in una dintre aceste doua luni.

Citește și:

De asemenea, cei singuri trebuie sa profite de aceste perioade benefice pentru ca au sansa sa isi intalneasca in sfarsit jumatatea.

Numarul 9

Luni corespunzatoare: Noiembrie, Februarie

Noiembrie si februarie sunt doua momente ideale pentru introspectie si pentru a ne cunoaste mai bine pe noi. Suntem mai inclinati catre meditatie decat in orice alt moment al anului. Este timpul sa ne facem ordine in ganduri si sa ne stabilim niste prioritati clare.

De asemenea, cei care au datorii de platit, materiale sau sufletesti, se pot achita de ele in cel mai onorabil mod.

foto prima pagina shutterstock femeie in negru cu numere

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.