Numerologie: Semnificatia numerelor in anul 2014 pentru fiecare luna

Numerologie: Semnificatia numerelor in anul 2014 pentru fiecare luna

Calcul numerologic pentru 2014

Cu un calcul simplu, poti afla care este vibratia energetica a fiecarei luni din anul care urmeaza. Poti determina astfel care sunt efectele Universului asupra ta si ce masuri trebuie sa iei pentru a te adapta la situatiile ivite. Numarul corespunzator anului 2014 este 7 (2+0+1+4) la care se adauga numarul fiecarei luni in parte, spre exemplu decembrie: 7+1+2=10=>1+0=1.

Numarul 1

Luni corespunzatoare din 2014: Decembrie, Martie

Aceste doua luni vor sta sub semnul redescoperirii spirituale. Sunt momente potrivite pentru analiza interioara si pentru gasirea echilibrului. De asemenea, in martie si decembrie vom avea ocazia sa reluam legatura cu oameni dragi pe care i-am lasat undeva in spate, in trecut.

Relatiile de familie se vor imbunatati simtitor in aceste perioade si conflictele se vor stinge cu usurinta. Vor fi momente pline de activitati care necesita multa energie si putere de munca.

numerologie

foto shutterstock numere pe fundal negru

Numarul 2

Luna corespunzatoare: Aprilie

In aprilie 2014, cei mai multi dintre noi vor finaliza traseul initiatic pe care l-au inceput in 2005, atunci cand luna avea aceeasi vibratie numerologica. De asemenea, oricat de dureros ar fi, este momentul sa punem capat anumitor legaturi sentimentale care se dovedesc a fi foarte nocive.

Intr-un fel, aprilie este momentul unui nou inceput, mai liber, mai senin si mai curat. Vom fi nevoiti sa luam decizii radicale si sa ne asumam responsabilitatea propriilor convingeri.

Numarul 3

Luna corespunzatoare: Mai

Este o luna foarte activa, plina de energie pozitiva. Un tonus bun este foarte important in mai pentru ca se anunta numeroase calatorii, o parte dintre ele chiar peste granita.

Acestea vor aduce beneficii atat pe plan material cat si sufletesc, cu atat mai mult cu cat pe durata acestor deplasari, cei mai norocosi dintre noi pot avea ocazia sa isi intalneasca jumatatea. De asemenea, parteneriatele formate in mai au mari sanse de reusita in ceea ce priveste partea financiara.

Citeste pe Kudika.ro

Numerologie: Afla cu cine trebuie sa te mariti

Numerologie: Semnificatiile karmice ale numerelor care se repeta in viata ta

Numerologie: Cartea destinului tau in Tarot

Vizionare placuta


Kudika
12 Noiembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri