Setari Cookie-uri

Ezoteric: Misterul celor 7 Raze divine

Energia pozitiva din Univers si canalele prin care ajunge pe Pamant

Cele 7 raze divine sunt modalitatea prin care Universul canalizeaza catre noi energiile pozitive in forma luminii. Asa cum stim de la fizica, aceasta se compune din cele 7 culori principale.

Fiecare dintre aceste raze de energie se ocupa cu o anumita latura a psihicului uman si reprezinta un instrument minunat pentru a ne cunoaste pe noi si pentru a ne dezvolta si vindeca spiritual. Desi teoria a fost popularizata in ultimii ani, conceptul celor 7 canale de trimitere a energiei dateaza din secolul 6 I.Hr.

Numarul 7, de altfel, este plin de incarcatura spirituala. Acesta este numarul culorilor din curcubeu, notele muzicale din octave, zilele saptamanii, surorile care formeaza constelatia Pleiadelor, ingerii care stau langa tronul lui Dumnezeu, planurile majore de existenta. Mai mult de atat, razele actioneaza direct asupra celor 7 chakre.

Citește și:

Raza 1

Culoare: rosie
Chakra: Muladhara
Sursa astrala: Pluto
Semne zodiacale: Taur si Pesti

Prima raza este poate cea mai potenta dintre ele. Aceasta aduce forta, virilitate, putere insa poate avea si o latura negativa, dictatoriala, daca nu cumva de-a dreptul despotica.

Aceasta aduce multa tarie de caracter si capacitatea de a infrunta necazurile vietii. In acelasi timp, accesarea energiei purtate de aceasta aduce cu sine curajul de a-ti asuma responsabilitati majore de care altii sunt tentati sa se fereasca. Prin urmare, oamenii care sunt conectati la prima raza sunt meniti sa ajunga mari conducatori.

peisaj magic curcubeu

sursa foto shutterstock indragostiti in peisaj magic

Raza 2

Culoare: albastra
Chakra: Vishuddha
Surse astrale: Soare si Jupiter
Semne zodiacale: Leu si Fecioara

Raza magnetismului se ocupa cu atractia naturala si alatura energiile care trebuie sa fie impreuna. Putem vorbi de exemplu despre oamenii meniti sa isi imparta vietile insa atractia exercitata de a doua raza se intinde mult mai departe de atat.

Citește și:

Ea poate aduce un om in fata destinului sau a unui dat care trebuie implinit. Raza a doua ne ajuta deci, sa ne implinim menirea pe Pamant.

Aceasta este,insa, si raza iubirii absolute. Cei conectati la ea sunt oameni foarte sociabili, pacifisti si iubitori.

Raza 3

Culoare: galben
Chakra: Manipura
Surse astrale: Pamant si Saturn
Semne zodiacale: Gemeni si Balanta

A treia raza este corespondenta inteligentei si a mintii obiective. Prin ea sunt filtrate judecatile de valoare si este un factor important in evolutia spirituala. Sub actiunea ei, oamenii invata si evolueaza mai usor.
De asemenea, raza galbena aduce actiuni calculate si capacitatea de organizare. De regula, cei conectati la aceasta raza sunt oameni foarte hotarati si stiu exact exact ce vor sa faca in viata. Acest fapt ii face uneori extrem de competitivi si autoritari.

Citește și:

Citeste pe Kudika.ro

Copiii indigo - misterul sufletelor pure

Horoscopul si influenta karmica: Tu ce datorii ai de achitat?

Horoscop mistic: Ce culoare are aura zodiei tale?

Influenta mistica a chakrelor asupra inimii tale

Vizionare placuta


Kudika
4 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.