Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce spune numarul cuplului despre relatia voastra?

Numarul cuplului va dezvaluie cateva dintre cele mai ascunse secrete ale relatiei voastre lucru care poate sa va imbunatateasca relatia! Vezi si tu cum poti afla care este numarul cuplului vostru!

Numarul 7

Sentimentele voastre sunt foarte puternice insa nici unul dintre voi nu are curajul sa vorbeasca despre ele sau sa si le exteriorizeze asa cum ar trebui. Incercati sa va demonstrati dragostea prin mici gesturi care nu sunt suficiente la nesfarsit.

Trebuie sa invatati impreuna sa va impartasiti sentimentele voastre si sa vorbiti deschis despre ele.

Numarul 8

Amandoi sunteti la fel de agitati si de energici si va place sa va implicate in numeroase proiecte in acelsi timp lucru care nu este tocmai benefic pentru relatia voastra daca vreti sa fie una de durata.

Incercati sa va faceti mai mult timp unul pentru celalalt si sa petreceti mai mult timp impreuna. Poate o vacanta in doi o sa va prinda de minune.

Numarul 9

Sunteti doua persoane foarte sufletiste care vor sa ajute si sa ii sprijine pe toti cei din jur care au nevoie de cineva alaturi. Sentimentele voastre nu lipsesc insa va canalizati energia in directia gresita.

Citește și:

Este minunat sa faceti acte de caritate, insa nu uitati sa va acordati si voua timpul si energia necesara pentru o relatie armonioasa.

Citeste si Numerologie: Care sunt cei mai buni ani ai vietii tale

foto prima pagina: cuplu fericit, Shutetrstock

Vizionare placuta


Kudika
12 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.