Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce te asteapta in 2016?

Care este destinul tau in anul care urmeaza?

Calcularea vibratiei numerologice a unui anumit an poate fi un instrument util pentru a intelege mai bine cum functioneaza Universul si care este menirea fiecaruia dintre noi in cele 365 de zile, din punct de vedere al destinului. 2016 este un an universal pentru ca vibratia sa numerologia, 9, arata finalul unui ciclu vechi. Acest lucru inseamna ca este un an in care vom culege roade, ne vom odihni si vom medita. In acelasi timp, nu trebuie sa uitam ca numarul 9 poate insemna sfarsituri si din punct de vedere relational. La prima vedere, multi dintre noi nu vor fi prea incantati de o astfel de perspectiva insa, uneori, astfel de intamplari sunt de fapt binecuvantari de importanta carora ne vom da seama mai tarziu.
Ca sa afli ca iti rezerva 2016 din punct de vedere numerologic, tot ce ai de facut este sa aduni numarul tau personal cu numarul 9.
Sa presupunem ca o persoana este nascuta pe 12.05.1989. Numarul personal se afla astfel: 1+2+0+5+1+9+8+9=35. 3+5 = 8. Acesta este numarul personal. Mai departe, pentru a afla previziunile numerologice, se aduna astfel: 8+9=17, 1+7=8. Prin urmare, soarta acestei persoane in 2016 este determinata de numarul 8.

Citește și:

Previziuni numerologice pentru 1

Daca numarul care te va calauzi in acest an este 1, atunci ai in fata o misiune greoaie, ce-i drept, insa plina de roade. In acest an, vei invata sa fii o persoana mai asertiva si mult mai sigura pe tine. Daca pana acum nu s-a intamplat acest lucru, in 2016 iti vei „ascuti” calitatile de conducator. In plan profesional, acest lucru poate presupune o avansare iar in viata amoroasa inseamna ca vei fi partenerul dominant.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.