Setari Cookie-uri

Numerologie: Ce te asteapta in 2016?

Care este destinul tau in anul care urmeaza?

Foto bezikus / Shutterstock

Previziuni numerologice pentru 2

Numarul care va vibra in jurul tauin acest an este doi. Prin urmare, este anul parteneriatului si daca nu ti-ai cunoscut pana acum sufletul pereche, sansele tale cresc simtitor in 2016 de a-ti intalni marea dragoste. In acelasi timp, trebuie sa iti rezervi mult timp pentru tine, pentru a te cunoaste mai bine si pentru a-ti echilibra partea emotionala cu cea rationala.

Previziuni numerologice pentru 3

Vibratia numarului 3 aduce chef de viata, jovialitate si dorinta de a socializa. Prin urmare, daca acesta este numarul tau in relatia cu anul care urmeaza, atunci cu siguranta vei avea sansa de a te afla de multe ori in centrul atentiei. Pe plan profesional, iti vei descoperi si iti vei exploata latura creativa, drept pentru care nu ar fi exclus inceperea unor proiecte noi. Pentru persoanele singure, in plan relational, apare posibilitatea de a cunoaste multi oameni noi si chiar de a trai cateva aventuri amoroase intense, care iti vor imbogati experienta de viata.

Citește și:

Previziuni numerologice pentru 4

Vibratia ta numerologica din acest an este in stransa legatura cu Uranus. Acest lucru iti va amplifica mult capacitatile intelectuale. Este un an minunat pentru a invata lucruri noi, inclusiv pentru examene de admitere si, in general, tot ce se afla in relatie cu latura intelectuala. In acelasi timp, nu ar fi exclus sa te simti impins catre experiente noi, inedite, si sa descoperi tipologii noi de oameni, de care ai stat departe pana acum. Foloseste-te de acest prilej pentru ca, daca nu ai inca un partener, 2016 poate fi anul in care iti gasesti dragostea.

Previziuni numerologice pentru 5

Vibratia numerologica anuala exprimata prin 5 deschide mult caile de comunicare si, ca atare, prilejul unor activitati noi. In viata ta pot aparea persoane inedite, cu spirite rebele, de la care vei avea multe de invatat. Atentie, insa, 5 este un numar destul de egoist si nu va garanta prezenta permanenta a acestor oameni. Vestea buna este ca la finalul lui 2016, te vei simti mai bogat atat din punct de vedere spiritual si emotional, cat si din punct de vedere financiar, daca stii sa mizezi pe calitatile tale si iti comunici ideile deschis.

Citește și:

Previziuni numerologice pentru 6

Numarul 6 determina pentru 2016 un an in care vei avea o surprinzatoare inclinatie catre arta iar personalitatea ta va deveni aproape magnetica. Daca nu ai inca o relatie, nu vei duce lipsa de admiratori insa daca iti doresti o poveste de dragoste stabila, si nu un flirt obisnuit, trebuie sa privesti dincolo de aparenta. In general, niciun alt plan din viata ta nu va beneficia de schimbari pozitive atat de radicale pe cat se vor intampla in planul amoros.

Previziuni numerologice pentru 7

Numarul 7 este simbolul intelepciunii si este considerat un numar divin. Tocmai din aceea, daca destinul tau are aceasta vibratie in 2016, te vei simti mai desprins de toate lucrurile lumesti. Nu mai esti atent la partea financiara si este posibil sa te dedici unor proiecte pentru propria ta placere. Mai mult de atat, vei fi mai inclinat catre spiritualitate decat de obicei si vei urmari sa te dezvolti in acest sens. Din punct de vedere amoros, vei sta departe de flirturi si aventuri pentru a porni in cautarea iubirii. Daca ai deja o relatie, cel mai probabil veti ajunge la o rascruce si trebuie sa luati o hotarare majora in acest sens.

Citește și:

Previziuni numerologice pentru 8

Un an care sta sub vibratia numarului 8 te impinge catre meditatie si dezvoltare, atat pe plan spiritual, cat si intelectual. Desi nu va fi o munca usoara, un astfel de progres va fi vizibil si se va reflecta intai pe planul profesional unde, implicit, astfel de eforturi vor aduce si castiguri financiare majore. In acelasi timp, cuvantul care va defini anul 2016 este ambitie, iar aceasta trasatura se va reflecta in primul rand asupra relatiilor personale. Vei incerca din toate puterile sa ajungi o persoana mai buna iar acest lucru va atrage avantaje nebanuite, in mod special in viata amoroasa.

Previziuni numerologice pentru 9

Asa cum spuneam si la inceput, numarul 9 desemneaza finalul unui ciclu. Prin urmare, 2016 va fi un an in care vei pune punct tuturor proiectelor inutile si vei gasi puterea de a termina relatiile care te tin pe loc. Trebuie sa gasesti curajul sa triezi oamenii din viata ta pentru ca o buna parte dintre sentimentele pentru aceste persoane s-au transformat si au devenit incompatibile cu persoana mai buna si mai puternica pe care o vei descoperi in tine in acest an.

Citește și:

Foto prima pagina Ollyy / Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.