Am reusit sa prind suplinire in judet ,asa ca ,din septembrie voi fi un om si mai fericit si implinit.Voi avea proprii mei bani,voi fi independenta(desi asa am fost si pana acum,pt ca am un sot de milioane si mi-a oferit tot ce mi-am dorit).
Dar nimic nu se compara cu bucuria de a sti ca muncesti cot la cot cu sotul/iubitul tau la constructia unei vieti fericite si fara grijiC"cum spunea si cineva inainte, degeaba ai familie daca nu ai cu ce s-o intretii si sotul se trezeste intr-o zi ca nu te mai vrea si ramai la mila rudelor. asa ceva nu mi se va intampla niciodata"am parafrazat vorbele unei antevorbitoare careia vreau sa-i spun ca nu tot ce vezi la stirile de la ora5 ti se poate intampla si tie.
Eu traiesc cu convingerea ca m-am casatorit cu un om care ma iubeste si cand miros a mancare,si cand sunt eleganta ,si cu si fara bani,pentru ca pana la urma ,banii intretin fericirea dar nu sunt generatori de fericire .
D.p.meu de vedere,barbatii rap[ortati la relatia cu o femeie sunt de doua feluri:barbati care iubesc fara pretentii,simplu si natural si barbatii care vor o femeie "totala"(si frumoasa si carierista si desteapta,daca se poate)si pentru care iubirea e doar un ceva ,un joc sau chiar nimic.
Nu toti barbatii sunt la fel,nu toti impartasesc aceleasi stari si trairi,asa cum nici femeile nu o fac.
Iar in privinta intretinerii unei familii,te descurci cum poti,nu?Atata timp cat copilul meu are tot ce-si doreste si eu sunt fericita.
Si un ultim lucru:ca sa lucrezi ,sa ai cariera pe care ti-o doresti,trebuie sa faci ce-ti place si sa fii pregatit f.bine,sa ai o calificare sau anumite competente.Eu una n-as mai putea lucra pe vechiul meu post,pt ca nu-mi oferea nici o satisfactie ,nici materiala si nici sufleteasca,dar acum,lucrand in invatamant,alaturi de copii.,pot spune ca viata mea e 3/4 implinita.
Am in sfarsit satisfactia unei vieti pe 3/4 implinite,si tot ce-mi lipseste acum este doar casa mea si oaza mea de liniste,unde sa nu ma deranjeze nimeni (in afara de copil si sot,bineinteles).
Dar toate la timpul lor.