Astept sugestii- exclus Zeel am See, am fost deja....
Imi plac chiar si poze daca aveti, dar mai mult vreau adrese si realitati traite de voi !!!! Multumesc
da, pretul e bun, dar era 2006, cat o fi acum ? oricum am auzit ca nici Germania nu e de lepadat !am sa caut pe net Alpendorf, Sankt Johann, Wagrain, Flachau, sunt cateva locatii mai sus de Munchen, la o ora de mers cu masina, si poate nu ma mai calc pe clapari cu toti "manelarii" de bani gata !
fetelor, stati prost cu nervii!!!! de ce sa te deprime dorinta de a-ti planifica zilele cand vrei sa pleci la ski?
noi am fost anul acesta in feb, 4 familii in Zeel am Zee. trei familii au venit cu masina, noi cu avionul si apoi cu ei din Viena. Da, sa te tot saturi de ski la cate partii mari, late , dupa toate gusturile si abilitatea ta !
Da, am auzit si eu de Bansko, dar celor care sunt interesati va recomand sa intrati pe : bulgariaski.com-si abunda de oferte la prima mana! Unde mai pui ca sunt reduceri daca platesti pana la 1 nov ! fara adaosul agentiilor din Romania !!!!
Despre ce e vb ? nu exista nimic gratis pe lume ! da-ne amanunte!
Apropo de iarna: Compania TAROM introduce in aceasta iarna un zbor direct la Salzburg!!! grabiti-va sunt promotii la bilete care pleaca de la 138 EU!!!!!
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Doar 4 lei pentru o reducere de 50% la toate articolele de pe site-ul Sepci.ro, cu ocazia deschiderii showroom-ului