ce restaurante ar trebui sa evitam pentru nunta?
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 01:30
Buna tuturor, sun noua pe acest forum si sunt sigura ca o sa imi placa si ca o sa am ce vorbi cu voi toti
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 02:06
Referitor la subiectul restaurante bune......de evitat,nu va recomand Casa Agnes si detinatorul primului loc la categoria evita pa cat e posibil ,fostul "La barca" mai nou acum sub o denumire noua La sol del......nu stiu cum ,situat vis-a-vis de Parcul Carol.Pentru unceput primul fel ,asa cum au restaurantele cate 3-4 feluri,doar ca aste nu erau de mancare ci de bataie de joc.La friptura am ales mix grill pui,porc,vita ,dar pe farfurie am primit porc,vita si surpriza 2 mititei ,ca cica puiul se racea repede
, tortul au uitat sa-l aduca si l-am cerut noi ,l-au adus si l-au lasat acolo si l-am taiat singuri,si ne-au adus farfurii pt desert ,la final au fost 6 invitati lipsa si a trebuit sa platim portiile dar nu le-am primit la pachet,poate ca nu le luam dar macar sa fi aratat ca ar avea intentia sa ni le dea asa cum am vazut la altii ca fac ,pt ca banii i-au luat pe cele 6 portii,ma gandesc nu? sau sunt paranoia
.Acum urmeaza sa fiu nasa ,si am cautat cu finii mei un restaurant,am gasit pe sos Oltenitei spre Brancoveanu se cheama "Restaurant Pyramide" este nou au sambete libere cate vrei
,patronii sunt f draguti te lasa sa modifici meniul sa adaugi ce vrei poti sa-l faci pe loc cu ei si preturile f.f ok ,sau asa cred ,am sa va spun ce am luat noi si sa imi spuneti daca ne-am pacalit :antreu,cotlet de rechin cu sos menier cu capere si cartofi natur,cafea,sarmale cu ardei,mamaliguta si bacon,friptura ceafa de porc si pui cu salata de varza alba si rosie,cafea sucur di gama pepsi si apa minerala toata seara nelimitat di partea localului aranjamentul salii ,sampania si piscoturile de primire tot de la ei si bolurile cu covrigei si alune tot de la ei acum va intreb daca e bine?aaaaaa am uitat meniul costa 160 si la 165 ne dadeau si vinurile nelimitat toata seara,dar nu am luat pt ca il aducem noi de la tara
, tortul au uitat sa-l aduca si l-am cerut noi ,l-au adus si l-au lasat acolo si l-am taiat singuri,si ne-au adus farfurii pt desert ,la final au fost 6 invitati lipsa si a trebuit sa platim portiile dar nu le-am primit la pachet,poate ca nu le luam dar macar sa fi aratat ca ar avea intentia sa ni le dea asa cum am vazut la altii ca fac ,pt ca banii i-au luat pe cele 6 portii,ma gandesc nu? sau sunt paranoia
.Acum urmeaza sa fiu nasa ,si am cautat cu finii mei un restaurant,am gasit pe sos Oltenitei spre Brancoveanu se cheama "Restaurant Pyramide" este nou au sambete libere cate vrei
,patronii sunt f draguti te lasa sa modifici meniul sa adaugi ce vrei poti sa-l faci pe loc cu ei si preturile f.f ok ,sau asa cred ,am sa va spun ce am luat noi si sa imi spuneti daca ne-am pacalit :antreu,cotlet de rechin cu sos menier cu capere si cartofi natur,cafea,sarmale cu ardei,mamaliguta si bacon,friptura ceafa de porc si pui cu salata de varza alba si rosie,cafea sucur di gama pepsi si apa minerala toata seara nelimitat di partea localului aranjamentul salii ,sampania si piscoturile de primire tot de la ei si bolurile cu covrigei si alune tot de la ei acum va intreb daca e bine?aaaaaa am uitat meniul costa 160 si la 165 ne dadeau si vinurile nelimitat toata seara,dar nu am luat pt ca il aducem noi de la tara
Postat pe: 13 Iunie 2009, ora 02:12
va rog sa-mi scuzatzi greselile dar e ora.... doua noaptea
oooooo deja ,sper sa pot intra si eu maine la o ora mai de bun simt nu ca liliecii in mijlocul noptii
.Poate gasesc maine pe cineva pe aici ca sa vb,acum fug la nanitza,pa pa
oooooo deja ,sper sa pot intra si eu maine la o ora mai de bun simt nu ca liliecii in mijlocul noptii
.Poate gasesc maine pe cineva pe aici ca sa vb,acum fug la nanitza,pa pa
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 09:57
www.restaurantcabana.ro
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 12:43
De la: grace003334, la data 2009-06-10 16:37:18Buna!Draga mea,nu esti singura dezamagita,si noi am avut nunta si la fel a fost un fiasco,incepand de cum am ajuns la resturant.FAIMOSUL...JADE/parcIOR desi la inceput stabilisem ca vor avea terasa inchisa pentru evenimente de genul acesta,dupa 3 luni cand am discutat cu patronul(AVOCAT de meserie....),in momentul cand am ajuns la rest.am avut NEPLACUTA surpriza sa contatam ca terasa era plina de clienti de-ai lor,la intare ospatarii au fost atat de atenti la invitati incat au uitat sa serveasca tuturor invitatilor sampania de primire,plus ca aerul conditionat nu functiona astfel incat ne-au tinut intr-o adevarata sauna,la mese nu au servit,nici macar pe noi mirele si mireasa(am cerut de doua ori cafea si ...au uitat..)au ramas invitati fara friptura din meniu,deoarece s-au ospatat ei si apoi restul invitatilor(daca s-a mai pomenit asa ceva),au promis ca vom avea 4 ospatari si au ramas doar doi caci unul s-a imbatat,iar ospatarita era total lipsita de experienta,daca au schimbat de 3 ori bucatarul si ospatarii imaginati-va,plus seful de sala care era ok,se putea discuta omeneste cu el,
fiind o nunta facuta duminica isi imaginau ca se va sfarsi in jur de 2.00 /3.00 noaptea,asadar la ora 3.00 luminile la bucatarie erau stinse,insa noi le-am rezervat o surpriza deoarece nunta s-a terminat spre dimineata,5.00.
EVITATI PE CAT PUTETI ASTFEL DE RESTAURANTE....nu as vrea sa patiti ca si noi.
AAAinca ceva lucrurile nu vor ramane asa,voi merge si la protectia consumatorului,sa depun reclamatie,este dreptul nostru,nu se poate asa ceva,intr-o tara in care toti ar trebui sa ne cautam drepturile...
In speranta ca nu veti gasi niciodata astfel de supriza neplacuta,fiind un eveniment UNIC in viata fiecaruia,va doresc CASA DE PIATRA!
Acelasi lucru il pot spune si eu...din pacate...Norocul meu a fost ca am avut cativa oameni care au luat locul ospatarilor, chiar si sotul meu (fiind ginerica, deci la nunta lui) a servit invitatii la mese. Sunt foarte dezamagita de serviciile asa-zisilor ospatari...Nu doresc sa intru prea mult in detalii pentru ca nu vreau sa ma umplu iar de nervi. Mult succes celor care sunt inca in pregatiri! Sa nu treceti prin ce am trecut noi...Va pup
Postat pe: 24 Iunie 2009, ora 23:57
Buna!Fetelor,daca vreti sa nu va para rau ocoliti rest.Jade/Parc IOR,am avut nunta acolo,desi initial ne spusese ca vom avea terasa numai a noastra ,in ziua nuntii au avut terasa plina de clienti de-ai lor,ospatarii nu mai sunt cei de acum 4 luni cand am incheiat contractul cu ei,acum au angajat numai neprofesionisti,unul dintre ei s-a imbatat pe la miezul noptii,nu au servit cafea tuturor invitatilor,aerul conditionat nu le-a functionat sau l-au inchis ei???bautura care a fost a noastra,a disparut subit din frigider,nu au servit sampanie la toti,fripturile nu au ajuns la toti invitatii deoarece personalul a trebuit sa duca si acasa,plus ca la ora 2.00 acestia se ospatau in bucatarie,si desi servirea a fost EXECRABILA,ne-au cerur si 10%pt.ospatari.OCOLITI acest restaurant.Va doresc CASA DE PIATRA,FERICIRE SI COPII SANATOSI!PETRECERE FRUMOASA!
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 12:34
dragele mele eu sint noua pe forum imi poate spune cineva ceva despre rest.casa oamenilor de stinta,lahovari bucuresti
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:15
a auzit cineva de rest. Casa Prahoveana? as vrea si eu mai multe detalii.multumesc!
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 10:56
buna fetelor,eu as vrea sa imi fac meniul de nunta prin firma de catering,dar am nevoie de o sala in care sa incapa 90-100 persoane...va rog frumos daca stiti pe cineva care a inchiriat sau inchiriaza sala anuntati-ma,va sun sau va contactez eu pe mail,poate sa fie si cantina nu e problema a voi avea decoratiuni dar sa fie ieftina(15-25 mil lei vechi) nunta va fi pe 22 august 2010
va rog...
va rog...
Postat pe: 27 Octombrie 2009, ora 21:24
De la: grace003710, la data 2009-06-26 12:34:46dragele mele eu sint noua pe forum imi poate spune cineva ceva despre rest.casa oamenilor de stinta,lahovari bucuresti
da, iti pot spune eu.
am fost la o nunta acolo, acum cativa ani, acum nu stiu ce si cum s-a mai schimbat. sala in sine m-a impresionat prin arhitectura ei ca de altfel toate cladirile vechi din Bucuresti. bineinteles nu stiu dc va fi pe gustul tau.
mancarea a fost delicioasa iar restaunrantul are o capacitate de 80 pers maxim. exista si o terasa dar nu stiu exact in ce conditii se inchiriaza.
casa oamenilor de stiinta era si pe lista restautantelor mele insa am abandonat ideea deoarece noi avem mai multi invitati.
Bafta multa si cel mai bine mergi acolo sa vezi despre ce este vorba.
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 11:35
buna ,
eu fac nunta la pitesti, stie cineva un restaurant frumos
eu fac nunta la pitesti, stie cineva un restaurant frumos
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:11
Presupun ca nu a fost in bucuresti, nu-i asa?
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:50
De la: florance83, la data 2009-04-10 09:57:56De la: raly_uca, la data 2009-04-08 15:08:46pt florance83: la ce restaurant ati ales sa faceti nunta?
multa fericire iti doresc si viata lunga alaturi de persoana iubita.
sa dea D-zeu sa fie cu noroc ziua de 11 iulie !
La Pescarus, in Herastrau.
Iti multumesc la fel si voua multa bafta, sanatate si tot ceea ce va doriti !
CASA DE PIATRA !![]()
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 16:51
Cum a fost nunta la pescarus? Pe internet arata bine...
Postat pe: 28 Aprilie 2010, ora 18:46
A fost careva la nunta la Vraja Marii (Constanta :P )
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 12:11
Buna fetelor!
eu am nunta luna viitoare, pe 21 august, la restaurant Perla din Bucuresti. a mai avut cineva nunta acolo?
eu am nunta luna viitoare, pe 21 august, la restaurant Perla din Bucuresti. a mai avut cineva nunta acolo?
Postat pe: 9 Iulie 2010, ora 18:42
dana2005 am fost eu la Pitesti anul trecut la nunta unei prietene: la hotel/restaurantul Cornul Vanatorului. am ramas impresionata. e frumos, elegant si spatios.
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 2 Septembrie 2010, ora 15:18
Am si eu o mare rugaminte...am o nunta in curand la Hilton in Bucuresti si habar n am cam cat este meniul. Stie cineva??? Macar aproximativ? Multumesc mult!
Postat pe: 17 Septembrie 2010, ora 23:39
aveti idee, restaurantul Jubile din Bucuresti..a facut careva nunta acolo? e ok?> e mare> pare incapator..dar nu am vazut poze mai largi pe site-ul lor decat asa.. cu ceva mese.. si vreau mai in ansamblu..
A kiss, when all is said, what is it? It's a secret told to the mouth.
Publicitate
Postat foarte recent
Promotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei