Alege-ti stilul propriu: La vie en rose Classy Nostalgic Light
Kudistilul tau este LA VIE EN ROSE
Info
x
info

Info
x
info

» Toate forumurile » Mirese » Traditii »

Am nevoie de un sfat

Utilizator:
 Parola:
Pastreaza-ma logat timp de 30 de zile
am uitat parola
nu am cont
Sau conecteaza-te prin contul tau de Facebook
facebook button

Discutii pe Forum

dana24_grace
    4 mesaje
    Oras: Cluj
    Postat pe: 13 Martie 2009, ora 11:47 Raporteaza abuz de limbaj

Logodnicul meu cu fostul meu prieten(5 ani) sunt verisori, eu nu am aflat decat putin mai tarziu, iar acum parinti logodnicului meu vor sa-l cheme si pe fostu la nunta, deoarece ei nu stiu ca eu am avut o relatie cu el. Ce sa fac?Mie frica sa nu iasa urat, deoarece tipu respectiv ma tot cauta. Pe mine nu m-ar deranja dar stiu ca-l deranjeaza pe viitorul meu sot. Si doar o data in viata ma CASATORESC. Nu as vrea sa am in preajma un om care mi-a facut mult rau.
    dara_miki
    15 mesaje
    Oras: Iasi
    Postat pe: 15 Martie 2009, ora 16:09 Raporteaza abuz de limbaj

spune-i sotului tau cum sta treaba...pt ca oricum o sa afle...asta e ...mergi inainte
    miki
    dana24_grace
    4 mesaje
    Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:51 Raporteaza abuz de limbaj

el stie de situatie dar parinti lui nu stiu.. aici e problema
    dara_miki
    15 mesaje
    Oras: Iasi
    Postat pe: 16 Martie 2009, ora 15:36 Raporteaza abuz de limbaj

acum am inteles...pai ....sotul tau sa vorbeasca deschis cu el si sa-i spuna discret sau nu ca nu mai e loc la nunta asta.Ei, intre barbati,pot rezolva mai bine acesta problema. Bafta
    miki
    dana24_grace
    4 mesaje
    Postat pe: 16 Martie 2009, ora 17:16 Raporteaza abuz de limbaj

merci mult de sfat...acum v-om vedea, pana in august cand va fi nunta ce se va mai intampla, sper ca totul va fi bine.
    Deja incep sa am emotii fff mari.multumesc
    imagineanuntiitale
    221 mesaje
    Postat pe: 28 Aprilie 2009, ora 00:08 Raporteaza abuz de limbaj

Filmari si fotografii profesionale

Doriti sa retraiti magia din ziua nuntii voastre? Si toate acestea fara stres? Invitați-ne la nunta, iar noi va vom asigura că puteti retrai aceasta zi speciala doar la atingerea unui buton. Nunta este cea mai importanta zi din viata ta. In timp, fotografiile si filmarea sunt singurele care va vor aminti de aceasta zi speciala. Pentru asta suntem noi, echipa cu peste 10 ani experienta in mass-media si in domeniul filmari si fotografii. Fie ca este o reclama TV, un videoclip sau o nunta, ImagineaNuntiiTale vine la toate evenimentele importante pentru tine! Oferim servicii de filmare si fotografiere la cea mai inalta calitate!

Pentru detalii complete despre serviciile noastre, va rugam vizitati site-ul: www.imagineanuntiitale.ro

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati:
    Telefon: 0724 568 370; 0764 388 860
    E-mail: ataimagine@gmail.com; imagineanuntiitale@yahoo.com

micki23
    378 mesaje
    Oras: Alba-Iulia
    Postat pe: 16 Mai 2009, ora 00:19

De la: dana24, la data 2009-03-13 11:47:01Logodnicul meu cu fostul meu prieten(5 ani) sunt verisori, eu nu am aflat decat putin mai tarziu, iar acum parinti logodnicului meu vor sa-l cheme si pe fostu la nunta, deoarece ei nu stiu ca eu am avut o relatie cu el. Ce sa fac?Mie frica sa nu iasa urat, deoarece tipu respectiv ma tot cauta. Pe mine nu m-ar deranja dar stiu ca-l deranjeaza pe viitorul meu sot. Si doar o data in viata ma CASATORESC. Nu as vrea sa am in preajma un om care mi-a facut mult rau.

1. spune-i sotului adevarul
    2. ar fi un tampit fostul tau daca ar veni la nunta, in caz ca voi nu ati ramas in relatii bune
    FORTA STEAUA!!!
    tarot_healthy
    757 mesaje
    Oras: ALTA LOCALITATE
    Postat pe: 11 Mai 2010, ora 15:08 Raporteaza abuz de limbaj

Dacă ați ajuns să citiți aceste rânduri și vă stârnesc interesul, nu este o pură întâmplare; ci este posibil ca tocmai eu să fiu persoana care vă poate ajuta cu anumite răspunsuri referitoare la viața dumneavoastră, fără să îmi dezvăluiți detalii despre viața personală, ca apoi să presupuneți că m-am inspirat. Rămâne doar să vă convingeți! Dacă sunteți interesat/ă, lăsați un E-mail pe: cassey.cassey20@yahoo.com și vă voi contacta în cel mai scurt timp posibil. http://cassey-tarot.weebly.com/ O săptămână frumoasă, vă doresc!
    Publicitate
    Postat foarte recent

Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!Promotia zilei pe Kuponiada.ro
    Doar 69 lei pentru a beneficia de un SUPER PRET la CITY BREAK NAPOLI: 139 EURO pentru AVION + 5 ZILE cazare cu mic dejun la unul dintre cele mai bune hoteluri din oras: Grand Europe 3* - TOATE TAXELE INCLUSE! Plata in 2 RATE! Atentie: Oferta limitata!

Mergi la:

Inchide Setari

off