Organizarea nuntii de vis m-a acaparat

Subiect nou
Alege alt forum  
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
emyliana Avatarul lui emyliana

4 mesaje
Oras: craiova

buna fetelor....si eu am patit cam acelasi lucru insa dupa o relatie de aproape 7 ani!!!!Stiu e greu de crezut aveam nunta acum in septembrie,atat m-am agitat cu aceasta nunta,am vrut sa fie cea mai frumoasa si am crezut ca si el dorea la fel insa am descoperit ca nu era asa cum il credeam eu,m-am mintit atata timp fara sa vad adevarata lui fata.Asa ca inteleg exact prin ce treci Gina si sunt sigura ca Dumnezeu a vrut sa vezi ce greseala urma sa faci.Eu una nu as merge la nunta in locul tau,nu merita sa iti faci si mai mult rau.Du-te plimba-te,iesi,distreaza-te in vacanta ,fa o calatorie in afara tarii,eu asta intentionez.Parca privesc si traiesc pe propria piele o telenovela cu final tragic.
Raporteaza abuz de limbaj
grace001438 Avatarul lui grace001438

15 mesaje

nu pot sa cred ca sa ceva se poate intampla, si eu am nunta pe 22 august si tot eu m-am ocupat de mai toate pregatirile de nunta.... sfatul meu pentru Gina este sa nu se duca la nunta respectivului, sigur a invitato doar ca sa o faca sa sufere..
Dyana_24 Avatarul lui Dyana_24

123 mesaje

De la: emily, la data 2009-07-25 16:02:56buna fetelor....si eu am patit cam acelasi lucru insa dupa o relatie de aproape 7 ani!!!!Stiu e greu de crezut aveam nunta acum in septembrie,atat m-am agitat cu aceasta nunta,am vrut sa fie cea mai frumoasa si am crezut ca si el dorea la fel insa am descoperit ca nu era asa cum il credeam eu,m-am mintit atata timp fara sa vad adevarata lui fata.Asa ca inteleg exact prin ce treci Gina si sunt sigura ca Dumnezeu a vrut sa vezi ce greseala urma sa faci.Eu una nu as merge la nunta in locul tau,nu merita sa iti faci si mai mult rau.Du-te plimba-te,iesi,distreaza-te in vacanta ,fa o calatorie in afara tarii,eu asta intentionez.Parca privesc si traiesc pe propria piele o telenovela cu final tragic.

nu pot sa cred....ce prost ar lasa o fata asa frumoasa ca tine????
happycorazon Avatarul lui happycorazon

57 mesaje
Oras: bucuresti

Hei, gina, ne-ai lasat in suspans. Te ai dus pana la urma la nunta? Daca ye simteai puternica, era bine sa te duci, aratand beton si insotit de un tip asisderea, si sa fii vesela, si sa te distrezi, sa-i arati nemernicului ca viata merge si fara el. Nimic nu i doare mai tare decat sa te vada fericita ,la bratul uni mascul care pare mai grozav ca el.
fantome Avatarul lui fantome

964 mesaje
Oras: brasov

Sper sa se fi dus. Un dus rece poate face minuni. Sper ca Gina sa-si fi invatat lectia iar in ceea ce-l priveste pe el sper sa fie fericit alaturi de cealalta.
Poate nu el era alesul...
carmendidi Avatarul lui carmendidi

10 mesaje
Oras: bucuresti

Buna, eu zic sa te duci.de fapt cam asa am patit si eu, dar nu aveam nunta antamata. si am fost la nunta lui cu ALTA, m-am imbracat super, fardat, eram ff eleganta. am fost, am stat putin, le-am dat plicul si am plecat. socul mare a fost din partea lui, nu se astepta sa ma vada acolo. daca poti du-teeeee. succes
Publicitate Avatarul lui Publicitate

Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 leiPromotia zilei pe Kuponiada.ro
Alege una din gentile David Jones Summer (White sau Black) la doar 32 lei in loc de 90 lei

Pagini: << 1 2 Sari la pagina: