Tot ce pot sa spun este ca vreau ca ornamentele din sala sa fie cu albastru si rosu(inchis spre visiniu),buchetele la fel cu trandafiri albastri si rosii,pe masa servetelele la fel si scaunele si tot ce este de ornat sa fie albastru si rosu,naparat sa fie lautari nu dj ca am fost la nunti multe si am vazut diferenta,rochia vreau sa fie gen printesa fara multe volanase si brizbrizuri,cat ma simpla,cocul vreau sa fie gen floare(trandafir)dar asta o sa mauit la momentul portivit in mai multe reviste si o sa ma duc la coafor cu revista sau poza supa mine,ce sa mai zic ,mirele sa aiba costumul negru,rochia mea sa fie alba,domnisoarele de onoare sa fie imbracate la fel,poate doar culoarea rochiilor sa difere dar in rest sa fie la fel,aaa tortul sa fie diplomat(dar nu foarte dulce)sa aiba si o aroma de nes ,cafea ,sa aiba decoratiunile tot asa cu albastru si rosu(sunt culorile mele preferate pe langa negru care ar fi pe primul loc dar nu as putea sa fac la nunta mea negru ca si asa ma imbrac mai mult in negru daca as mai vrea si nunta mea sa aiba negru ,nu m-as mai marita cu cine as vrea poate cu un rokar;).)
A si la verighete vreau cele mai frumoase verighete,sincer de pe acuma ma tot uit pe siteuri dar inca nu am vazut ceva care sa imi placa si sa zic da alea sunt,inafara de verighetele de la bvlgari,inca nu am vz nimic sa imi placa,nush vreau ceva sofisticat ,sau poate unicat.
invitatiile sa fie tot asa ceva mai special,sa aibe un text mai ciudat asa,care in acelasi timp te face sa razi dar te si atinge la suflet
E greu sa iasa tocamai cum iti doresti sau cum visezi ca nimic nu poate fi perfect dar eu si nu numai eu cred ca visam la niste nunti perfecte si frumoase
Dar sa nu uitam fetelor ca atunci cand zici ca totul e bine se gaseste in momentele alea o baba(scz)o ruda care sa comenteze ca ba nu e paine pe masa ba nu are apa ba nu styu ce,am fost la o nunta in care saraca mireasa dupa ce ca era stresata ,mai si plangea in hohote ca nu styu ce ruda nu era multumita
eu sincer ,pe mine nu o sa ma intereseze asa ceva sunt ospatari,ma bazez si pe mama soacra,ca o sa aiba grija de aceste mici amanunte care poate sa iti strice si cea mai frumoasa zi din viata,dar nu merita asa ceva ...e parerea mea ..dar nu despre asta e topicul acesta si nici nu vreau sa il schimb
in rest doresc la toate fetele sa aiba nunta la care au visat intodeauna,si asa cum si-o doresc
daca am gresit gramatical imi cer scuze