Setari Cookie-uri

Trash the dress - Poezia de asezat in rama

Cum pot adãuga mai multe anunþuri imagine?Imprimaþi
Pentru a adãuga mai multe anunþuri imagine simultan, utilizaþi instrumentul Adãugaþi mai multe anunþuri imagine.

Pentru a economisi timp, vã recomandãm sã pregãtiþi un tabel sau un fiºier text care sã cuprindã informaþii pentru anunþurile imagine. Apoi, puteþi copia ºi insera aceste informaþii direct în instrument. Coloanele ar trebui sã aparã în ordinea urmãtoare:

Campaign name (Numele campaniei; pentru cazul în care actualizaþi mai multe campanii ºi grupuri de anunþuri)
Ad group name (Numele grupului de anunþuri; pentru cazul în care actualizaþi mai multe campanii ºi grupuri de anunþuri)
Image ad file name (numele fiºierului imagine pentru anunþ - .jpg, .gif, .png sau .swf)
Image ad name (Numele anunþului imagine)
Opþional: display URL, destination URL (adresa URL afiºatã, adresa URL de destinaþie; Aflaþi de ce sunt acestea opþionale.)
Opþional: Status (starea)
Dacã includeþi un rând pentru antetele de coloanã, acestea trebuie sã fie în limba englezã, dupã cum urmeazã: Campaign, Ad Group, Image File Name, Image Name, Display URL, Destination URL, Ad Status (Campanie, Grup de anunþuri, Numele fiºierului imagine, Nume imagine, Adresa URL afiºatã, Adresa URL de destinaþie, Starea anunþului).

Adãugaþi mai multe anunþuri imagine:
Dacã intenþionaþi sã utilizaþi imagini care existã deja în contul dvs., accesaþi fila Anunþuri imagine ºi selectaþi respectivele imagini din afiºarea de date.
Accesaþi meniul Date > Adãugaþi mai multe anunþuri imagine. Dacã vã aflaþi deja în fila Anunþuri imagine, faceþi clic pe Adãugaþi mai multe anunþuri imagine.
La pasul 1, faceþi clic pe butonul corespunzãtor pentru sursa imaginii.
Pentru a selecta imaginile, faceþi clic pe Rãsfoiþi dupã fiºiere imagine.
Pentru a utiliza imagini pe care le-aþi selectat deja în afiºarea de date, faceþi clic pe Adãugaþi imagini din anunþurile imagine selectate.
Opþional: introduceþi o adresã URL afiºatã ºi o adresã URL de destinaþie. Dacã introduceþi adrese URL aici, acestea vor fi aplicate pentru toate anunþurile noi.
Faceþi clic pe Înainte.
La pasul 2, alegeþi o destinaþie pentru noile dvs. anunþuri imagine:
Alegeþi primul buton radio pentru a selecta campaniile ºi grupurile de anunþuri de destinaþie din meniurile verticale.
Alegeþi al doilea buton radio pentru a indica faptul cã informaþiile despre anunþul imagine includ o coloanã pentru numele de campanii ºi de grupuri de anunþuri.
Tastaþi sau inseraþi lista cu anunþuri imagine în câmpul Anunþuri imagine.
Opþional: pentru a înlocui anunþuri existente cu anunþuri imagine noi, bifaþi caseta cu eticheta ,,Înlocuiþi întregul conþinut al grupurilor de anunþuri de destinaþie cu aceste anunþuri imagine".
Faceþi clic pe Înainte.
La pasul 3, verificaþi corectitudinea anunþurilor imagine, apoi faceþi clic pe Finalizaþi.
Pentru a vizualiza noile anunþuri imagine, selectaþi contul sau o anumitã campanie în afiºarea ierarhicã, apoi selectaþi fila Anunþuri imagine. Anunþurile imagine noi ºi modificate vor apãrea în afiºarea de date având semnul + sau ∆ în dreptul lor.
Sfaturi suplimentare pentru adãugarea mai multor anunþuri imagine:
Dacã la pasul 1 al instrumentului alegeþi al doilea buton radio, puteþi specifica nume pentru campanii ºi grupuri de anunþuri noi sau existente. În cazul în care campania sau grupul de anunþuri nu existã încã, instrumentul le va crea automat. La pasul 2, veþi vedea un avertisment: Aceastã acþiune va crea (X) campanii noi ºi (Y) grupuri de anunþuri noi. Dupã ce adãugaþi anunþurile imagine, va trebui doar sã specificaþi setãrile campaniei ºi sã creaþi anunþuri pentru grupurile de anunþuri noi.
Pentru a adãuga o listã de anunþuri imagine la toate campaniile ºi la toate grupurile de anunþuri, alegeþi Toate campaniile din primul meniu vertical, la pasul 2.
Pentru a adãuga o listã de anunþuri imagine la toate grupurile de anunþuri din cadrul unei singure campanii, alegeþi campania din primul meniu vertical, la pasul 2. Din al doilea meniu vertical, alegeþi Toate grupurile de anunþuri.
Pentru a adãuga aceleaºi anunþuri imagine la mai multe grupuri de anunþuri dintr-o campanie sau dintr-un cont, repetaþi pur ºi simplu informaþiile despre anunþurile imagine cu diferite nume de campanii ºi de grupuri de anunþuri. De exemplu, aceastã listã va adãuga anunþul imagine 2 la trei grupuri de anunþuri diferite:
Campania Ciocolatã, grupul de anunþuri Bomboane, bomboane.jpg, anunþul imagine 2, www.exemplu.ro
Campania Ciocolatã, grupul de anunþuri Ciocolatã, bomboane.jpg, anunþul imagine 2, www.exemplu.ro
Campania Iarnã, grupul de anunþuri Bomboane, bomboane.jpg, anunþul imagine 2, www.exemplu.ro
eunescu09_condo
Postat pe 29 Octombrie 2009 10:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
problema: meniu pentru vegetarieni 35 De la: Diamond 24 Iulie 2010 02:21
Hotel Restaurant Minerva 2 De la: imagineanuntiitale 27 Aprilie 2009 17:15
surprize pentru miri 9 De la: gabri87 18 Iunie 2012 15:33
VINE BARZA 25 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:40
foarte important 4 De la: cj25har 11 Iulie 2010 12:39