Depinde acum si de tipul de personalitate insa eu prefer astfel de excursii celor cu all-inclusive unde tot ce se poate intampla palpitant este sa ma stropeasca cineva la piscina.
Sooooo... am mers cu masina cu prietenul meu (eu am condus) pana in Saint-Tropez, Franta. A durat 10 zile, am cheltuit impreuna 1.300 euro (dar ne-am luat si o tona de hainute, suveniruri, cafele, dulciuri si tampenii de pe drum). Prima zi am condus pana in Budapesta, (oprire in Sibiu si Arad pentru o cafea, un suc si o pizza) ne-am mai plimbat prin oras, am mancat de seara apoi am dormit la casuta intr-un camping - casuta la ei difera de la cer la pamant de casutele noastre din camping (au baie proprie, televizor, un pat enorm si au fost foarte ingrijite).
A doua zi am luat-o prin Slovenia, ne-am oprit in Maribor, am mancat, facut poze, vizitat, apoi ne-am continuat drumul pana in Verona. A urmat Milano (parcarea costa enooorm acolo, asa ca am plecat destul de repede - 5 euro/h - erau si parcari cu 3 euro/ h insa erau full), Monaco, Grasse, Saint-Raphael. Am stat vreo 2 zile in Saint-Raphael si in statiunile de langa la plaja, apa si plaja superbe, apoi am ajuns in Saint-Tropez.
La intoarcere ne-am oprit o zi in Gardaland, un parc de distractii de langa Verona (ne-am dat in toate nebuniile din lume - a fost super!!!), inca una in Viena, apoi Budapesta, Oradea, Cluj (concert Iron Maiden :D) si acasa.
Traseul pare foarte obositor (au fost cam 5.000 si ceva de km in 10 zile) insa m-am intors acasa super odihnita si extreeem de fericita dupa asa o aventura! Specific ca toate calculele mele si locurile de vizitat si foitele au fost uitate acasa :))), nu aveam rezervari la niciun hostel, camping. Ne-am calculat doar in mare costul benzinei si al taxelor de drum pentru a avea suficient de multi bani la noi.
Anul asta planuiesc sa conduc pana in Olanda. Si apropo, in afara drumurile sunt absolut superbe si nu dai peste toti imbecilii din Bucuresti. Cel mai greu a fost pana am iesit din tara. In afara puteam sa conduc si 1000 km pe zi ca nu se comparau cu stresul a 100 km in Romania.
Voi ce astfel de excursii ati facut? Si ce-mi recomandati pentru urmatoarele excursii?

...superb
Promotia zilei pe Kuponiada.ro