Setari Cookie-uri

Castiga o invitatie la “Tips & Tricks de Design Interior”, produse de la Biocarpet si multe alte surprize!

[b]Biocarpet si Kudika te invita sa participi la evenimentul “Tips & Tricks de Design Interior”![/b]

Vino sa inveti de la [b]Csilla Negoita[/b], designer de interior cum sa iti amenajezi singura locuinta ca un adevarat profesionist!
Vei afla lucruri noi despre amenajarea caminului, vei primi sfaturi personalizate si multe trucuri care te vor ajuta sa evidentiezi la maxim frumusetea covorului din locuinta ta si il vor face pe acesta atractia principala a incaperii.
In plus, vei pleca acasa cu produse de curatenie de la Biocarpet si multe alte surprize!

Pentru a castiga invitatia la eveniment, gift bag-ul cu produse de la Biocarpet, dar si alte surprize nu trebuie decat sa raspunzi la intrebarea:
Cat de importanta este alegerea covorului in amenajarea unei incaperi?
Vor fi desemnate prin tragere la sorti 20 de raspunsuri castigatoare. Castigatoarele vor fi anuntate pe 11 mai in cadrul acestui topic.

Evenimentul “Tips & Tricks de Design Interior”, organizat de Biocarpet si Kudika, va avea loc [b]Marti 17 Mai, de la ora 18:00[/b], la [b]restaurantul The Library din incinta magazinului Class Living Mobexpert[/b] din zona Pipera, str Sos. Fabrica de Glucoza nr. 21.

Va uram succes in concurs si va asteptam cu drag la eveniment!
concursKudika
Postat pe 3 Mai 2011 16:13
Alegerea covorului potrivit are o importanþã foarte mare în decorarea interiorului lacasului nostru. O încãpere fãrã covor pare goalã, rece, dã senzaþia cã nu este locuitã. Un covor bine ales schimbã casa, pune în valoare mobila ºi celelalte decoraþiuni, creazã senzaþia de primitor, de intimitate, de acasã. Atunci când intrãm pentru prima datã într-o încãpere, involuntar, privirea ne este îndreptatã, în jos, abia mai apoi ne uitãm la mobilier, pereþi, perdele, etc.
crisstyle
Postat pe 3 Mai 2011 18:08
Cat de importanta este alegerea covorului in amenajarea unei incaperi?
Foarte important, sa se acorteze si sa dea culoare camerei.
deliii
Postat pe 3 Mai 2011 18:17
fara covor parca totul e gol, stingher, el ii da farmec camerei, culoare si un aspect mai elegant
georgicka
Postat pe 3 Mai 2011 18:22
pt mine este foarte important, ii da un aer sic
da_nu
Postat pe 3 Mai 2011 18:23
fara covor nu mi-as putea inchipui camera, ii da caldura
dixit
Postat pe 3 Mai 2011 18:25
Pt mine covorul este un accesoriu de baza, sa fie unul micut care sa dea eleganta si rafinament
politista
Postat pe 4 Mai 2011 09:58
Cand alegem un covor pentru casa trebuie sa ne gandim ca acesta trebuie sa indeplineasca doua roluri: unul practic - functional, iar celalalt decorativ. Covoarele au aparut din ratiuni practice, de a proteja locuintele contra frigului, si abia mai tarziu, ele au capatat si o valoare decorativa.Rolul functional trebuie luat in considerare, in continuare, atunci cand alegem un covor. Adica un anumit tip de covor ne este necesar pentru hol, un altul pentru baie sau bucatarie, un altul pentru living si un altul pentru dormitor.Din punct de vedere decorativ, covoarele se aleg in functie de stilul in care a fost decorata incaperea si de culorile alese pentru interiorul respectiv. Adica, daca avem un interior cu mobila stil, din lemn masiv, trebuie sa alegem un covor clasic. Daca avem un interior contemporan, minimalist, trebuie sa alegem un covor in ton, cu pluº inalt si neregulat, intr-o singura culoare.Alegerea covorului potrivit are o importanta foarte mare pentru mine in decorarea interiorului , poate cea mai mare. O incapere fara covor pare goala, rece, da senzatia ca nu este locuita. Un covor bine ales schimba casa, pune in valoare mobila si celelalte decoratiuni, creazã senzatia de primitor, de intimitate, de acasa. Atunci cand intram pentru prima data intr-o incapere, involuntar, privirea ne este îndreptata, in jos, abia mai apoi ne uitam la mobilier, pereti, perdele, etc.
swetty85
Postat pe 4 Mai 2011 11:15
Covorul ii da viata unei incaperi.o camera fara covor este goala si friguroasa indiferent ce mobila ar avea ea.
kudika113923
Postat pe 4 Mai 2011 12:43
penru a alege covorul care se potriveste trebuie in primul rind sa fii sigur ca il si poti curata si ingriji deabea apoi ei covorul care se asorteaza cu mobila sau care sa dea un strop de culoare camerei si daca se poate cumparal cu BIOCARPET la pachet nu de alta dar sa nu faci mai multe drumuri PA
Mocanu_ely
Postat pe 4 Mai 2011 15:27
n ciuda faptului ca noile tehnologii si ultimele tendinte in finisarea pardoselilor au dus la reducerea treptata a dimensiunilor covoarelor sau la renuntarea acestora, chiar daca multi dintre noi nu realizeaza, covoarele au un rol foarte important in amenajarea unei incaperi, atat prin completarea imaginii de ansamblu, cat si prin capacitatatile sale de a incalzi incaperea. Alegerea potrivita a covorului poate influenta aspectul fiecarei incaperi in parte cat si a personalitatii fiecaruia.In alegerea covorului potrivit trebuie sa tinem cont de urmatoarele aspecte: dimensiuni, model, forma ,culoare si textura. Iar calitatea primeaza intotdeauna in fata tuturor celorlalte aspecte. Fiecare incapere in parte are povestea ei, asa ca............ si covorul va fi ales ca atare.
tisha934
Postat pe 4 Mai 2011 16:51
Cat de importanta este alegerea covorului in amenajarea unei incaperi?
Este piesa de rezistenta, fara el camera e stinghera
xerox22
Postat pe 4 Mai 2011 17:05
Alegerea covorului este un detaliu foarte important, deoarece alegerea unui covor necorespunzator decorului strica tot aspectul camerei. Covorul trebuie asortat cu draperiile, perdelele sau culoarea camerei, si nu in ultimul rand cu obiectele din camera.
gherghely
Postat pe 4 Mai 2011 17:41
Culoarea covorului trebuie sa fie in concordanta cu cea a camerei. Trebuie sa fie ales cu bun gust, sa se asorteze oarecum cu culoarea perdelei sau a draperiei. De multe ori vin in vizita la noi rude, amici, colegi si de aceea pot spune ca amenajarea unei camere reprezinta cartea de vizita a noastra, si de aceea alegerea covorului, cred eu, este foarte importanta.
crissu_24
Postat pe 4 Mai 2011 19:08
Este o piesa importanata si de nelipsit, da rafinament si caldura camera, ales cu grija poate facea camera foarte eleganta
gheo10
Postat pe 4 Mai 2011 20:10
Covorul este de nelipsit pt mine, imi place sa-l asortez cu mobila, sa fie in culori vesele si pufos
tranddafiras
Postat pe 4 Mai 2011 20:15
alegerea covorului trebuie tratata cu seriozitate pentru ca acel covor ne soate in evidenta starea de spirit,personalitatea.
kudika197215
Postat pe 4 Mai 2011 22:01
Nu stiu ce sa zic, mie mi se pare sexy sa merg desculta pe parchetul shiny de 18mm... mai ales ca folosesc destul de des Biocarpet pentru a curata canapeaua: locul de joaca al copilului meu!
2read
Postat pe 4 Mai 2011 22:13
ESTE FOARTE IMPORTANT ALEGEREA COVORULUI IN CAMERA PENTRU CA :O CAMERA FARA COVOR E PUSTIE,CHIAR DACA ARE PARCHET PARE RECE ,CULOAREA COVORULUI TREBUIE SA SE ASORTEZE CU MOBILI
ERUL
. UN COVOR IN CAMERA ESTE NELIPSIT SI PT COPII MICI ,PT CA ESTE LOCUL DE JOACA PT COPII DE TOATE VIRSTELE,CIT SI PT CEI MARI ,PE TIMP DE IARNA TINE CALD IN CAMERA,PT TIMPUL ANOTIMPURILOR CALDE TINE RACOARE.
kudika397271
Postat pe 4 Mai 2011 22:32
Covorul schimba tot aspectul intr-o incapere.....bineinteles, daca este bine ales.....
claudiapetrea
Postat pe 4 Mai 2011 23:40
Alegerea unui covor este f importanta, acesta confera culoare,caldura,farmec, personalitate incaperii....
cristina_andra
Postat pe 5 Mai 2011 00:27
Dupa parerea mea este foarte important deoarece completeaza camera, ii da un plus de culoare si este acel ceva fara de care camera nu este completa
denysse2005
Postat pe 5 Mai 2011 08:05
Covorul schimba foarte mult incaperea, trebuie ales cu multa grija pentru a fi in ton cu restul pieselor din camera.
alina22buc
Postat pe 5 Mai 2011 09:15
Alegerea covorului este deosebit de importanta pentru ca impreuna cu mobila si decoratiunile din incapere,realizeaza un tot unitar ce vorbeste despre personalitatea proprietarului.
MIHAELA34
Postat pe 5 Mai 2011 11:46
Covorul da o nota de eleganta si caldura casei. El trebuie sa fie de calitate buna si frumos colorat pentru o atmosfera cat mai vie.
atiana
Postat pe 5 Mai 2011 13:11
Un covor schimba total ambianta si starea de spirit a camerei din punctul de vedere al culorilor, formei si texturii!
ancamoisa
Postat pe 5 Mai 2011 14:21
Pentru mine covorul este esential intr-o camera,si farmecul incaperii este dat in mare parte de el.Daca dorim sa reamenajam incaperea si schimbam covorul,diferenta se observa imediat.Sau poate doar il curatam si aspectul ca nou,precum si mirosul,ne da o stare de bine si schimba incaperea.Un covor corect ales avantajeaza incaperea si ne face casa mai frumoasa.
tdj31
Postat pe 5 Mai 2011 16:14
trebuie sa te gandesti cum vei simti sub talpi moliciunea sa,sau pe piele atunci cand e foarte curat sa-ti poti permite orice. cred ca biocarpet ne poate ajuta sa ne permitem
nikko71
Postat pe 5 Mai 2011 16:31
Covorul prezinta avantajele de a putea reda spatiului un accent individual si de a ascunde defectele existente. Locuind intr-un apartament cu o camera a trebuit sa aleg cu atentie covorul, trebuia sa lungeasca, sa mareasca, sa aeriseasca, incaperea sa capete un aspect intim si primitor. Am ales unul pufos, cu firul ondulat, alb. Copiilor mei le place foarte mult sa se joace desculti pe el.
g_camelia
Postat pe 5 Mai 2011 17:42
Alegerea unui covor este foarte importanta...Cred ca putine case exista care nu au un covor.
SI de obicei el este asezat in centrul camerei, centru atentiei...Iti esti imposibil sa nu il vezi.
El pote da un aer exact asa cum ne dorim noi unei camere: ne poate energiza, ne poate umple sufeltul de bucurie....etc
Si pentru ca el sa arate bine ca la inceput are nevoie de o ingrijire speciala, cu produse de calitate care sa il curete bine sa sa ii pastreze culorile exact ca atunci cand ni l-am ales..
mihaelamicu2001
Postat pe 5 Mai 2011 17:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs Pantene saptamana 2 399 De la: concursKudika 4 Octombrie 2010 11:36
Concurs: 12 consultatii personalizate in Tarot 7722 De la: agica_printesa 1 Ianuarie 2010 16:21
Wizz Air iti da aripi sa descoperi Europa 460 De la: concursKudika 22 August 2012 15:08
concurs DanceON 152 De la: AndraMicu 15 Aprilie 2011 11:06
Spune-i ''Esti Extraordinara'' si poti castiga o bijuterie si un kit cu iaurturi Activia 148 De la: concursKudika 13 Iunie 2015 17:14