Setari Cookie-uri

Terasa de la tine de acasa

Cum sa-ti transformi balconul intr-o oaza de liniste

Traiul urban de apartament te impiedica uneori sa te bucuri din plin de zilele calde de primavara si vara. Vremea frumoasa de afara te cheama sa te bucuri de razele soarelui si de frumusetea pomilor proaspat infloriti. Exista o singura problema.

Dupa o zi incarcata de munca, nu prea iti mai da inima ghes la o plimbare in aer liber. Dar oamenii inventivi gasesc solutii pentru orice. Asa ca poti pacali un pic vara si o poti chema chiar in balconul tau pe care il poti transforma intr-o terasa superba cu minim de efort si un buget redus. Muta borcanele primite de la tara in debara si pregateste-te pentru “renovarea” de vara!

Ca sa te poti organiza mai usor, primul lucru de care ai nevoie este o etajera practica (pret 44, 99 lei). Poti aseza pe ea toate maruntisurile de care te impiedici prin casa insa ii poti gasi si o intrebuintare mult mai boema. Cum ar fi sa ai propriul tau parc plin cu flori pe doar 60 de cm? In loc de suruburi, sticle si nimicuri, poti aseza nenumarate ghivece cu flori naturale iar marginile ei pot fi impodobite cu flori artificiale.

Citește și:

Ai la dispozitie o sumedenie de flori puse gata in ghiveci pentru care nu trebuie sa-ti faci griji ca nu vor inflori. Tot ce ai de facut este sa le asezi pe etajera si sa le uzi din cand in cand. Te poti bucura astfel de parfumul incantator al narciselor (pret 14, 99 lei), de gingasia crizantemelor (pret 12, 99 lei) de talie mica, de culorile vesele ale florilor Gerbera (pret 12, 99 lei) sau de micile garoafe delicate de ghiveci. Imagineaza-ti cat de bine va arata acest amalgam floral in propriul tau balcon.

Poti completa florile naturale cu cele artificiale. Avantajul lor este ca te poti bucura de frumusetea florilor chiar si atunci cand cele naturale nu se afla in perioada de inflorire. Alaturi de crizanteme si garoafe, strecoara din loc in loc cateva lalele, azalee sau piciorul cocosului (pret 6, 99 lei). Le poti aranja cu stil intr-o cutie speciala (pret 69,99 lei) pentru flori si nu vor necesita mai departe niciun fel de ingrijire.

Citește și:



Iti poti incepe de minune ziua cu o cafea tare sau un ceai aromat baut printre flori. De asemenea, pe balconul tau poti face loc pentru o masuta (pret 69, 99 lei) si un scaun (pret 49, 99 lei), ambele pliabile pentru a econosmisi mai mult spatiu.

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.