Setari Cookie-uri

Terasa de la tine de acasa

Cum sa-ti transformi balconul intr-o oaza de liniste

Daca esti mai comod din fire si nu te poti lipsi de confortul pe care ti-l da o perna moala, poti opta pentru o sectiune de colt cu perna (pret 599 lei). Aceasta este special gandita pentru spatii mici. In plus, nici nu trebuie sa-ti bati capul prea mult cu intretinerea ei. Se curata foarte usor cu apa si un strop de detergent iar partile textile pot fi spalate fara nicio problema in masina. Poti asorta la ea si o masuta de cafea (pret 229 lei) foarte rezistenta de dimensiuni reduse.


Atunci cand ti se face dor de tihna vietii de la tara, poti aduce stilul rustic in propriul tau balcon. Decoreaza-ti mica terasa cu scaunel maro pentru colt (pret 349 lei) si o masuta (pret 99, 99 lei) aidoma la culoare, mici, maruntele, numai bune pentru balcoanele blocurilor! Ambele sunt in tonuri calde de pamant si au o look usor nefinisat.

Soarele straluceste din in ce in mai puternic iar tu poti profita de razele sale placute si dincolo de beneficiile vitaminei D. Aseaza-ti pe balcon cateva ghirlande luminoase (pret 69, 99 lei) care transforma lumina soarelui in energie. Acestea vin in forma unor flori delicate, a unor pasari jucause sau a unor globuri colorate.

Citește și:


Le poti aranja printre florile tale de pe etajera si vei obtine astfel un cadru romantic ideal in intimitatea propriei tale locuinte.

Iata cum iti poti transforma balconul tau micut intr-un spatiu special destinat relaxarii sau chiar clipelor speciale in doi. Ai nevoie doar de putina imaginatie si te poti bucura in tihna de bucuriile simple ale vietii!

sursa foto prima pagina: sxc.hu

Vizionare placuta


Kudika
19 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.