Setari Cookie-uri

Curatenia de Paste

5 modalitati simple pentru curatarea si organizarea locuintei

3. Dormitorul

Camera in care dormi trebuie sa fie acel loc special din locuinta in care iti poti pune amprenta in totalitate. Odata cu venirea primaverii, o schimbare este foarte binevenita.

Daca te-ai plictisit de vechiul tau covor, nu mai spera in zadar ca o sa-si recapete prospetimea de mult pierduta daca il freci si-l aspiri stand in genunchi, adunand scama cu scama. Mai bine scapa de el si inlocuieste-l cu un covor nou, in culori de vara (pret 149 lei, dimensiune 133/195 cm).

In functie de preferintele tale, poti asorta si asternuturile de pat la noua imagine a dormitorului. Seturile pentru pat contin o husa pentru pilota si doua fete de perne (pret 59, 99 lei) . Daca iti doresti ceva modern dar vesel care nu va incarca imaginea de anasamblu, poti opta pentru imprimeuri colorate, in dungi sau cu inimiare stilizate.

Pentru serile in care te simti mai romantica, schimba asternuturile obisnuite cu cele care au imprimeu floral, deosebit de feminin (pret 129 lei)

Citește și:

Schimbarea fetelor de perna nu este suficienta pentru igienizarea locului de dormit. De-a lungul timpului, in perne se va strange praf, oricat de tare le-ai bate si le-ai scutura. Acestea sunt un loc ideal pentru inmultirea bacteriilor. Tocmai de aceea, ele trebuie inlocuite.

In functie de pozitia in care dormi, exista perne speciale care iti vor garanta un somn linistit. Poti opta pentru o perna care iti va oferi sustinerea optima pentru dormit pe spate sau pe o parte (pret 59, 99 lei). Daca iti place sa dormi pe burta, ai la dispozitie o perna mai joasa (pret 109 lei) care va elimina presiunea asupra muschilor de la gat.

Vizionare placuta


Kudika
1 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.