Setari Cookie-uri

Caldura mare, monser!

Cum ne protejam de razele nocive ale soarelui?

Uneori, statul pe cearceaf poate avea dezavantajele sale. Daca te asezi prea aproape de mal, valurile puternice s-ar putea sa iti ude cearceaful si tot ce ai pe el, aruncand nisip peste prosoape si toate celelalte lucruri. De aceea, un sezlong este mult mai practic. Chiar daca plajele sunt astazi impanzite de ele, costurile per sezlong pentru cateva zile de stat la mare pot rivaliza cu costurile de cazare. Prin urmare, un sezlong personal (pret 139 lei) este o investitie care se va dovedi utila si economica.

Pentru firile boeme care viseaza cu cohii deschisi la plaje exotice, solutia hamacului va fi una absolut incantatoare. Ce poate fi mai placut decat sa asculti valurile si te lasi leganata usor intr-o miscare lenesa cu un pahar de bere rece in mana? Investitia pentru hamac (pret 119 lei) si suport (pret 349 lei) nu este foarte mare, raportata la gradul de rasfat si pot fi achizitionate separat!

Citește și:



Daca nu beneficiezi de prea mult spatiu in portbagaj, opteaza pentru scaunele de plaja (pret 59, 99 lei). Cele de dimensiuni mai mari si cele care sunt prevazute si cu suport pentru brate costa 99, 99 lei.

Tot ce iti mai trebuie acum este voia buna si o ceata vesela de prieteni pusi pe distractie ca sa te bucuri in voie de mare, soare si caldura!

sursa foto prima pagina: shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.