Setari Cookie-uri

Caldura mare, monser!

Cum ne protejam de razele nocive ale soarelui?

Pana la venirea oficiala a verii mai sunt doar cateva zile si toata lumea este deja cu gandul la vacanta, mare si plaja.

Expunerea la soare este benefica nu doar pentru piele ci pentru starea de sanatate in general. Lumina naturala pune in miscare secretia de cortisol, hormonul care ofera energie in timpul zilei. In acelasi timp, soarele impiedica secretia de melatonina, hormonul care induce somnul. Prin urmare, cu cat esti mai plina de energie in timpul zilei, cu atat somnul tau va fi mai odihnitor. In plus, bronzul natural este unul dintre secretele frumusetii feminine.

Daca aveai nevoie de inca un motiv pentru a fugi la mare, iata-l: expunerea la soare este o adevarata doza de sanatate. Si nimeni nu se poate duce pe plaja fara o geanta potrivita si incapatoare (pret 59, 99 lei). In ea trebuie sa intre crema de plaja cu un SPF cat mai ridicat, un cerceaf (pret 26, 99 lei) si cateva prosoape de plaja din bumbac cu putere mare de absorbtie (24, 99 lei).

Citește și:

Hidratarea este extrem de importanta in perioada de vara. De aceea, daca vrei sa-ti iei ceva de baut cu tine ca sa nu te lasi furata de preturile umflate ale comerciantilor, ai nevoie de o geanta termoizolatoare (pret 59, 99 lei) in care poti sa pui ce vrei tu, de la o sticla cu ceai rece pana la o bere spumoasa . In plus, aceasta se va asorta de minune cu geanta ta de plaja.

Pentru persoanele care au pielea sensibila dar nu se dau duse de pe plaja cu niciun pret, un parasolar este extrem de important. Conteaza foarte mult cum il alegi. Ca sa te asiguri ca beneficiezi de un maxim de protectie, opteaza pentru un parasolar (pret 34, 99 lei) confectionat dintr-un poliester care blocheaza cel putin 93% din razele ultraviolete.

Vizionare placuta


Kudika
17 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.