Setari Cookie-uri

10 rochii pentru petrecerea de Craciun. Alege-ti preferata!

Sigur iti doresti sa fii in centrul atentiei la petrecerea organizata de Craciun. Daca nu te-ai hotarat inca in privinta rochiei potrivite, noi avem 10 propuneri variate, in tendinte. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine:

rochia rosie in tendinte Sigur iti doresti sa fii in centrul atentiei la petrecerea organizata de Craciun. Daca nu te-ai hotarat inca in privinta rochiei potrivite, noi avem 10 propuneri variate, in tendinte. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine:

1. Rochia rosie

Daca iti doresti sa beneficiezi de toata atentia in cadrul petrecerii de Craciun, alege rochia rosie. Rosul este una dintre culorile vedeta a sezonului si nu in ultimul rand, este o culoare simbolica pentru sarbatoarea Craciunului.

O rochie rosie de lungime medie a carei croiala urmeaza linia corpului iti va conferi un look pretios, de efect. In privinta accesoriilor, mentionam doar o pereche de pantofi stilettos si un clutch minimalist.

Propunere: rochie cu umeri accentuati de la Moja.ro, pret 390.00 lei;

2. Rochia neagra simpla

Rochia simpla neagra reprezinta o tinuta obligatorie in garderoba oricarei femei. Va fi intotdeauna la moda si se adapteaza cu usurinta in functie de stil si personalitate. Daca petrecerea de Craciun are loc intr-un restaurant, rochia neagra poate fi accesorizata discret. Intr-un cadru restrans, alaturi de familie, rochia se poarta fara bijuterii extravagante, insotita poate de o coafura eleganta.

rochia cu paiete glam 3. Rochia cu paiete

Daca sarbatoarea Craciunului te surprinde intr-un cadru mai putin conventional, indrazneste sa fii cea mai stralucitoare.

Imbraca o rochie cu paiete, menita sa iti puna in valoare formele corpului. Versatila si usor de asortat, nu mai are nevoie de alte accesorii pentru a iesi in evidenta. O pereche de pantofi negri si o geanta plic simpla ar completa perfect look-ul glam.

Propunere: rochie scurta cu paiete, disponibila in magazinele Nissa, pret 75 lei;





4. Rochia scurta si sexy


Alege rochia scurta si sexy atat in cadrul unui cocktail, cat si in cazul unei petreceri mai restranse. Opteaza pentru un model simplu uni, ori unul bogat in imprimeuri. Chiar daca sezonul rece si-a intrat in drepturi, imprimeurile florale reprezinta o alegere inspirata in tendinte. O rochie scurta cu umeri goi se asorteaza foarte bine cu un bolero ori cu un sacou elegant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.