Setari Cookie-uri

10 rochii pentru petrecerea de Craciun. Alege-ti preferata!

Sigur iti doresti sa fii in centrul atentiei la petrecerea organizata de Craciun. Daca nu te-ai hotarat inca in privinta rochiei potrivite, noi avem 10 propuneri variate, in tendinte. Alege-o pe cea care ti se potriveste cel mai bine:

5. Rochia cu volane

Ca si imprimeurile, volanele reprezinta trenduri de top intalnite atat vara cat si in timpul sezonului rece. Iarna este totusi un anotimp al petrecerilor importante, asadar rochiile cu detalii feminine reprezinta un atu in garderoba.

rochia cu un umar gol Rochia cu volane se potriveste in cadrul unei receptii elegante. Confera eleganta, rafinament si in plus, volanele de diferite dimensiuni ascund anumite imperfectiuni ale siluetei.

6. Rochia cu un umar gol

Rochia cu un umar gol este preferata vedetelor care vor sa acapareze toate privirile atunci cand pasesc pe covorul rosu. Daca si tu iti doresti sa fii in centrul atentiei de Craciun, opteaza pentru o astfel de tinuta.

Propunere: rochie scurta cu un umar gol; are aplicate volanase si este disponibila in magazinele H&M, pret 129.00 lei.


7. Rochia drapata

Inspirata din vestimentatia Greciei Antice rochia drapata este o alegere sofisticata, ideala pentru petrecerea de Craciun.

Lunga sau mini confera o imagine sexy si reprezinta un adevarat accesoriu pentru silueta feminina. In functie de materialul din care este realizat, drapajul creeaza un joc armonios de forme si texturi.

8. Rochia din dantela

Rochia din dantela se inscrie cu siguranta in topul tinutelor must have pentru petrecerile importante. Dantela este un material rafinat si pretentios care innobileaza orice tinuta de seara. Cand imbraci o asemenea tinuta evita accesoriile incarcate si alege bijuterii cat mai simple, care sa nu concureze cu broderia rochiei.

rochia tricotata 9. Rochia duo

Inspirata din stilul minimalist, rochia in doua culori se potriveste atat in cadrul unui cocktail, cat si la o petrecere clasica. Se asorteaza cu accesorii uni, ori intr-o culoare care se regaseste in cromatica tinutei.

10. Rochia tricotata

Daca mergi la o petrecere organizata intre prieteni si vrei sa te simti cat mai confortabil, opteaza pentru rochia tricotata. Versatila si deosebit de comoda, se potriveste atat cu incaltari joase cat si cu botine sau cu pantofi inalti. O pereche de colanti uni iti vor completa foarte bine tinuta casual.

Propunere: rochie tricotata cu buzunare de la Pull and Bear, pret 189 lei.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.