Lizzie Velazquez este o tanara de doar 23 de ani care a primit “titlul” de Cea mai urata femeie din lume. Lizzie sufera de o boala rara, nediagnosticata inca: s-a nascuta fara tesut adipos, ceea ce inseamna ca nu are niciun pic de grasime pe intreg corpul. In lume mai exista doar inca doua persoane care se confrunta cu aceasta probleme.

Tanara a fost pusa la zid de nenumarate ori, fiind ridiculizata si luata peste picior. Numeroase persoane (chiar si cei care nu o cunoasteau) ii spuneau sa se sinucida pentru ca ar face un bine societatii.

“Cand eram in liceu am gasit pe internet un clip cu mine – in care eram numita Cea mai urata femeie din lume. Filmuletul avea patru milioane de vizualizari, mii de comentarii. Oamenii spuneau <>.

Ganditi-va la asta: daca cineva necunoscut ti-ar spune asa ceva, ce ai face? Am plans non stop si eram gata sa dau inapoi. Dar ceva m-a oprit. Am inceput sa realizez ca viata mea este in mainile mele si ca trebuia sa aleg: fie sa imi fac viata mai frumoasa, fie sa imi fac viata un calvar. Puteam si recunoscatoare pentru tot ce am, sa deschid ochii si sa realizez toate lucrurile bune pe care le pot realiza si sa las faptele sa fie cele care ma definesc ca persoana!”

"All you haters out there need to get lives. It's pathetic that you just sit around all day commenting on people's videos. It's like, get out of your parents' basement and go outside for one day in your life instead of bringing people down with all your hatin'."

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: