Setari Cookie-uri

Supa verde detoxifianta - portia ta de multivitamine!

Ai foarte multe motive sa alegi aceasta supa verde detoxifianta si sa te bucuri de gustul sanatos al unui preparat simplu si hranitor!

Iti place sa ai o alimentatie sanatoasa, dar sunt momente in care esti lipsita de inspiratie si alegi un preparat in graba? Aceasta supa verde detoxifianta poate fi alegerea perfecta in orice zi, scrie mindbodygreen.com. Este usor de preparat, nu ai nevoie de foarte multe ingrediente si contine foarte multe vitamine.

Ai foarte multe motive sa alegi aceasta supa verde detoxifianta si sa te bucuri de gustul sanatos al unui preparat simplu si hranitor!

Supa verde detoxifianta – portia ta de multivitamine

Aceasta supa verde detoxifianta iti da foarte multa energie, poate fi consumata in orice moment al zilei si cu siguranta este hranitoare. In plus, contine foarte multe vitamine si ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Sfat: Poti sa servesti supa pe loc sau poti sa o lasi sa se raceasca si sa o consumi in alta zi. Se pastreaza foarte bine la rece. Pentru servire, poti sa decorezi bolul cu cateva frunze de patrunjel, frunze de menta, o felie de lamaie sau crema pentru supa. Pofta buna!

Citește și:

Care sunt ingredientele si cum se prepara + beneficiile acestei supe pe AndreeaRaicu.ro

foto interior si prima pagina: Nastia Ponedelnik, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Ianuarie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.