Setari Cookie-uri

Video: Cum arata cea mai batrana femeie din lume? Are 116 ani!

Cea mai batrana femeie din lume a implinit 116 ani.

Japoneza Misao Okawa, cea mai batrana femeie din lume, a implinit varsta de 116 ani, miercuri, si a sarbatorit evenimentul mancand sushi si dulciuri, informeaza AFP, potrivit Mediafax.

Misao Okawa, provenind dintr-o veche familie de comercianti de kimonouri din orasul Osaka, a fost vizitata in azilul de batrani in care locuieste de primarul acestui oras japonez, Takehiro Ogura, care i-a oferit un buchet de flori.

Purtand un kimono roz si o floare rosie in par, sarbatorita parea sa se afle intr-o forma fizica foarte buna, potrivit unui angajat al azilului. "Chiar s-a ingrasat putin. Mananca in fiecare zi sushi, dar uneori si tocana de vita, spaghete, sashimi (peste crud)", a adaugat acelasi angajat.

Intrebata despre sentimentele pe care i le inspira aceasta aniversare, Misao Okawa a raspuns cu simplitate: "a trecut ceva vreme".

Citește și:

Anul trecut, Misao Okawa a primit un certificat Guinness World Records care ii confirma statutul de cea mai batrana femeie din lume, chiar daca un site oficial chinez afirma ca o femeie de 127 de ani traieste inca intr-o regiune din vestul Chinei.

Misao Okawa s-a nascut pe 5 martie 1898, s-a casatorit in 1919 si a avut trei copii.

Filmuletul este realizat in urma cu un an, in ziua in care Misao Okawa implinea 115 ani.

foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
6 Martie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.