Setari Cookie-uri

Video: "Esti nebuna!" Femeia care a ridicat greutati de 100 de kg pana in ziua nasterii!

Aceasta femeie insarcinata a socat internetul.

Meghan Umphres Leatherman are 33 de ani si este sportiva de performanta (crossfit). Femeia a devenit celebra dupa ce jurnalistii de la Dailymail au scris despre ea.

Desi insarcinata, Meghan nu a renuntat la antrenamente. Si nu a ales unele usoare, ci din contra. In fiecare zi ea mergea in sala de fitness, unde se antrena cu greutati de aproape 100 de kilograme.

In timpul saptamanii 40, Meghan a atins chiar si un record de ridicare de greutati. Femeia spune ca hormonii sarcinii au ajutat-o foarte mult si ca a reusit sa ridice mai mult decat ridica de obicei si sa se antreneze chiar mai multe ore pe zi, antrenandu-se pana in ultima zi de nastere.

"Ma facea sa ma simt foarte bine, deci de ce sa ma opresc? Doctorii mei m-au inteles si mi-au permis sa continui cu exercitiile. Erau uimiti cand le spuneam ca atingeam recorduri personale si imi spuneau sa ma antrenez si, cel mai important, sa am grija sa fiu hidratata.

Citește și:

Daca aveam probleme de inima sau daca iesea ceva ciudat la analize, cu siguranta as fi incetat antrenamentele. Am nascut o fetita complet sanatoasa, dupa doar patru ore de contractii. Am avut o nastere usoara datorita vietii active si exercitiilor.

Nu ar trebui sa criticam o femeie pentru ca vrea sa fie sanatoasa si se antreneaza constant. Cred ca femeile folosesc sarcina ca o scuza pentru a deveni lenese." - a spus Meghan Umphres Leatherman, informeaza sursa mai sus citata.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.