Setari Cookie-uri

Galerie foto: Cele mai dragute tatuaje pentru fete

Modele de tatuaje pentru fete.

Tatuajele sunt la moda in aceasta perioada. Insa inainte de a le face trebuie sa stiti ca veti ramane cu ele intreaga viata. De aceea incercati sa gasiti un model care sa va reprezinte si sa va completeze personalitatea.

Ce va recomandam noi:

Tatuaje mici si feminine pentru fete

Alegerea designului preferat pentru un tatuaj poate fi destul de solicitanta. Daca nu aveti nici o idee dar va plac tatuajele pur si simplu optiunile par a nu se epuiza niciodata. Tatuajele mici sunt cele mai populare printre tinerele dornice sa-si faca un tatuaj. Ce e cel mai important e ca sunt simplu de facut, mai putin dureroase, le poti ascunde mai usor si sunt la moda. Un tatuaj mic poate deveni o semnatura subtila a propriului stil personal: un text simplu dar in acelasi timp cu un inteles puternic precum cel de mai jos cu “let it be” poate sa spuna “sunt o tipa cool, aventuroasa si ma mandresc cu asta”. Pe cand o inimioara iti pune in evidenta latura mai romantica sau, de ce nu, dragostea de viata.

Citește și:

tatuaje pentru fete

Foto: cutegirlytattoos, Instagram.com

tatuaje feminine pentru fete

Foto: cutegirlytattoos, Instagram.com

tatuaje delicate pentru fete

Foto: Smallgirltattoos/ Instagram.com

tatuaje mici si feminine pentru fete

Foto: Girlstattoostyle/Instagram.com

Tatuaje cu nume pentru fete

A-ti face un tatuaj cu nume permanent, este o treaba putin mai serioasa si depinde foarte mult ce reprezinta pentru tine acel nume. Desi arata foarte bine si sunt si ele printre cele mai populare tatuaje, sunt de asemenea si cele mai regretate, asa ca inainte sa va faceti un tatuaj sa va ganditi bine la semnificatia acelui nume si ce reprezinta pentru voi. Cele mai multe reprezinta numele de familie, a parintilor ( pentru a-i onora) iar altele imortalizeaza dragostea pentru partener sau in unele cazuri pentru animalutul casei.

Emma💘

A post shared by NameS (@nametattoo) on

#nametatoo #lucia #forever #tattoo #😍 #alittlecrazyisgood #inlove #mybabygirl#daughterlove❤️ #daughtermother #crazystuff

Citește și:

A post shared by sophie_demarteau (@sophie_demarteau) on

Tatuaje 3D pentru fete

Un nou trend in materie de tatuaje sunt cele 3D - interesante, diferite , ireale. Amestecul de cerneala speciala, umbrele extraordinare si atentia deosebita la detalii se imbina intr-un joc armonios din care tatuajul evolueaza in arta.

tatuaje 3d

tatuaje 3d pentru fete

Foto: 3d_tattoos/Instagram.com

Tatuaje vedete

In cazul in care va doriti un tatuaj care sa va placa dar in acelasi timp sa va reprezinte si nu aveti idee ce anume, puteti oricand sa va inspirati din cele ale vedetelor preferate. Aveti mai jos cateva exemple de la Rihanna (o impatimita a tatuajelor) la Katy Perry si Angelina Jolie (cu unele din cele mai cool tatuaje).

Citește și:

tatuaje vedete

Foto: Caradelevingne/ Instagram.com

tatuaje vedete

Foto: Ritaora/Instagram.com

Tatuaje colorate pentru fete

Tatuajele colorate ori iti plac la nebunie si ti se potrivesc, ori nu le poti suferi si iti par aiurea. Singurul punct de mijloc este fascinatia pentru tatuajul privit ca o arta. Tatuajele colorate sunt o inovatie si sunt, in acelasi timp, foarte indraznete. Inainte de a alege sa va faceti un tatuaj colorat sa va ganditi bine daca vi se potriveste. Mai jos sunt cateva exemple dintre cele mai interesante si frumoase.

tatuaje colorate pentru fete

Foto: Girlstattoostyle/Instagram.com

tatuaje colorate pentru fete

Foto: Art.gabriel/Instagram.com

tatuaje colorate pentru fete

Foto: Helenxu_tattoo/Instagram.com

tatuaje colorate pentru fete

Foto: Helenxu_tattoo/Instagram.com

Tatuaje alb negru pentru fete

tatuaje alb negru pentru fete

Foto: Goldeniron_tattoos_toronto/Instagram.com

tatuaje alb negru pentru fete

Foto: Girlstattoostyle/Instagram.com

tatuaje alb negru pentru fete

Foto: llewellyn_jenn/ Instagram.com

Citește și:

Tatuaje tribale pentru fete

Tatuajele tribale sunt printre cele mai vechi iar mesajele si sensurile lor au evoluat spre definitii din ce in ce mai diferite si variate. Unele tatuaje tribale sunt expresii personale ale libertatii si unicitatii. Multe dintre ele, cu toate acestea, au de a face cu anumite traditii care marcheaza o persoana ca membru al unui grup, exprima religia, valorile spirituale sau convingerile personale.

tatuaje tribale pentru fete

Foto: Tribaltatooers/Instagram.com

tatuaj tribal pentru fete

Foto: Girlstattoostyle/Instagram.com

Tatuaje cu mesaje pentru fete

A post shared by Bezowski (@bezowskiart) on

Tatuajele cu mesaje sunt preferate de cele mai multe dintre noi pentru ca sunt expresia cea mai clara a ideii sau a motto-ului dupa care ne ghidam viata.
tatuaje fete

Foto: Girlstattoostyle/Instagram.com

tatuaje cu mesaje pentru fete

Foto: Girlstattoostyle/Instagram.com

Citește și:

tatuaje pentru fete cu mesaje

Foto: Cutegirlytattoos/Instagram.com

foto prima pagina tatuaj, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 August 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.