Setari Cookie-uri

10 Reguli pe care femeile sofisticate le urmeaza cu sfintenie

Lectia de stil: Cum sa devii o femeie atractiva si sofisticata in 10 pasi simpli:

1. Respecta intotdeauna regula de aur: Trateaza-i pe toti cei cu care intri in contact asa cum iti doresti sa fii tu tratata.

2. Invata arta respectului - fii atenta; fii politicoasa; fii sincera cu ceilalti.

giphy.com

3. Nu trage cu ochiul in curtea vecinului! Nu trebuie sa te intereseze absolut deloc ce fac, cum se imbraca, ce gandesc, ce reusesc sau cum se poarta alte persoane. Tu trebuie sa mergi pe drumul tau si sa iti vezi de treaba ta.

4. Mare atentie la limbajul colorat. Cuvintele urate sunt si mai urate spuse de o femeie.

giphy.com

5. Recunoaste-ti greselile si asuma-ti responsabilitatea ca le vei indrepta.

6. Daca nu esti in apele tale, incearca sa interactionezi cat mai putin cu cei din jurul tau. Nu le da si lor starea proasta de dispozitie pe care o ai si nici nu te razbuna pe ei pentru problemele sau starile tale.

7. Imbraca-te adecvat! Daca ai 20 de ani, nu incerca sa arati de 40 si invers. Si tine minte: Less is More. Eleganta vine din lucruri simple, nu trebuie sa fii ca scoasa de la circ pentru a primi atentie.

Citește și:

giphy.com

8. Un machiaj simplu si natural este intotdeauna o idee buna. Nu iti incarca tenul cu tone de produse cosmetice. Barbatii prefera femeile cat mai naturale.

9. Respecta-te pentru ca si altii sa te respecte.

In momentul in care ai atitudinea potrivita, restul vine de la sine. Ai rabdare cu tine si cu cei din jurul tau si incearca sa fii tu insati. Nu lasa pe nimeni sa te influenteze si aminteste-ti ca nu poti cumpara eleganta.

giphy.com

foto prima pagina: Guliver/ Splash News

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2014
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.