Numele ei este Jasmine Tridevil si are numai 21 de ani. Tanara a devenit cunoscuta pe internet dupa ce a si-a mai pus inca un san. Da, exact - ea este prima femeie cu trei sani.

Motivul pentru care a vrut sa fie diferita este simplu: aceasta nu vrea sa aiba niciodata o relatie si numai gandul ca poate fi atractiva o inspaimanta.

Jasmine a vizitat 50 de medici pana l-a gasit pe acela care a fost de acord sa faca o asemenea procedura chirurgicala. Este vorba despre un doctor din Florida, Tampa, care a ajutat-o pe tanara sa isi vada visul implinit, nefiindu-i teama ca i se poate retrage licenta din cauza faptului ca a incalcat codul de etica profesionala.

foto interior si prima pagina: Facebook

"Nu voiam sa fiu atractiva pentru barbati. Nu vreau sa am relatii amoroase cu barbatii." - spune tanara. Aceasta a platit peste 20.000 de dolari pentru operatia sa.

Motivul pentru care aceasta s-a transformat intr-un extraterestru este simplu: tanara isi doreste cu orice pret sa devina cunoscuta. Aceasta are deja propria pagina de Facebook, un cont de Instagram si este populara pe Twitter. Ea a angajat si un cameraman, care o insoteste peste tot, in speranta ca cineva sa o vada si sa ii propuna sa aiba propriul show tv. (Daca Kim Kardashian a obtinut un reality show de milioane de dolari dupa un sex tape, cum sa nu devina celebra si femeia cu trei sani?)

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: