Invata sa transformi o prajiturica normala intr-o decoratiune delicioasa si extraordinar de frumoasa de sarbatori.

Negresa este o prajitura foarte gustoasa, insa uneori deloc aspectuoasa - pentru a ii da un look cu adevarat special, o puteti decora cu frisca din smantana si capsunici.

foto: caciula capsuna, Shutterstock

Singurele ingrediente de care ai nevoie pentru aceste "decoratiuni" sunt, bineinteles, smantana dulce si capsuni. Foloseste mixerul pentru a transforma smantana intr-o frisca spumoasa; astfel economisesti si mult timp. Adauga frisca intr-o punga de patiserie.

Spala bine capsunele si taie-le codita. Adauga pe fiecare negresa putina frisca, apoi o capsuna. Incheie prin a adauga un strop de frisca pe varful fructului.

Acest truc functioneaza foarte bine si pe briose.

foto: muffin cu capsuni, Shutterstock

foto prima pagina: capsuni pe sfoara, Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: