Setari Cookie-uri

Alimentul care creste RISCUL DE DEMENTA si DIABET. Il consumi ZILNIC!

Afla care este produsul pe care il consumam zilnic si favorizeaza aparitia dementei.

Substantele chimice care se produc atunci cand prajesti carnea in cuptor, in tigaie sau pe gratar favorizeaza aparitia dementei, atrag atentia oamenii de stiinta americani, scrie click. sanatate.ro.

Cunoscute si sub denumirea de produsi finali de glicare avansata (AGE), substantele care apar in urma procesului de rumenire a carnii au mai fost asociate si cu riscul de aparitie a altor afectiuni, cum este si diabetul de tipul II.

In cadrul cercetarii, specialistii de la Scoala de Medicina ,,Icahn" din New York (SUA) au realizat mai multe teste pe cobai. Initial, ei au administrat aceste substante mai multor cobai pentru o perioada mai mare de timp.

Citeste continuarea pe Realitatea.net

foto prima pagina: legume cu carne, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.