Setari Cookie-uri

Care este toata nebunia cu Ziua Izabellei?

Motivul pentru care zeci de mii de oameni merg la Constanta pentru a o intalni pe Izabella, cea mai celebra fetita din Romania la momentul actual.

Izabella, o fetita din Constanta, este vedeta pe internet.

Copila si o prietena foarte apropiata, Sara, s-au gandit sa faca un eveniment pe Facebook, in care invita toti prietenii la ziua Izabellei de nastere. Neavand prea multa experienta in retelele de socializare, cele doua fete au facut evenimentul public - foarte multe persoane au dat accept sau join la acest event, in doar cateva ore de la postare, acesta strangand peste 50.000 de invitati.

foto interior si prima pagina: Facebook

Da, foarte funny - a fost creata si o pagina de Facebook, au aparut meme-uri, quiz-uri, video-uri... toate pentru ziua Izabellei. Pana si ziarele importante din Romania au scris despre aceasta intamplare.

Asa cum era de asteptat, evenimentul a fost retras de pe Facebook, insa internautii nu s-au oprit din glume, mergand mult prea departe si ajungand in zona vulgarului si chiar a pornografiei.

Citește și:

Totusi, parerile sunt impartite - in timp ce multi se distreaza pe aceasta tema, exista si cativa sceptici care spun ca aici este vorba doar despre un teasing, o promovare a unui produs/serviciu, care va fi facut public in scurt timp. Ramane de vazut.

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.