Setari Cookie-uri

10 Citate din Fifty Shades of Grey care iti aprind simturile

Anastasia Steele si Christian Grey, cuplul care a creat controverse in intreaga lume.

CINCIZECI DE UMBRE ALE LUI GREY a primit rating N15 – nerecomandat sub 15 ani, spre deosebire de alte teritorii precum SUA, Canada, Marea Britanie unde tinerii sub 18 ani au accesul interzis la acest film. Cehia, Suedia sau Islanda au considerat, de asemenea, ca varsta minima a celor care pot viziona acest film este de 15, respectiv 16 ani.

Cel mai asteptat si mai controversat film al acestei primaveri intra in avanpremiera din 11 februarie, pentru ca din 13 februarie sa aiba premiera in toate cinematografele din tara.

Pana la premiera filmului, va invit sa va reamintiti de cele mai hot citate ale cuplului Grey - Steele.

Are bratul petrecut in jurul meu, tinandu-ma aproape, in vreme ce cu degetele celeilalte maini imi pipaie conturul fetei, sondand cu blandete, examinandu-ma. Imi atinge usor buza de jos cu degetul mare si respiratia I se poticneste. Se uita lung in ochii mei, iar eu ii sustin privirea nelinistita si arzatoare o clipa, ori poate ca e pentru vesnicie… dar in cele din urma, atentia imi este atrasa de gura lui frumoasa. Si, pentru prima oara in douazeci si unu de ani, vreau sa fiu sarutata. Vreau sa-I simt gura lipita de a mea.

Citește și:

Liftul soseste si pasim inauntru. Suntem singuri. Deodata, dintr-un motiv inexplicabil, probabil ca urmare a apropierii intr-un spatiu inchis, atmosfera dintre noi se schimba, incarcata cu o anticipare electrita, insufletitoare. Respiratia mi se modifica si inima imi bate mai repede. Imi musc buza.

- Oh, la naiba cu birocratia, geme el.

Se repede la mine, lipindu-ma de peretele liftului. Pana sa-mi dau seama ce se intampla, imi prinde ambele maini intr-o stransoare ca de cleste deasupra capului si ma tintuieste de perete cu propriile solduri. Ce nebunie! Cu cealalta mana ma apuca de par si-l trage in jos, ridicandu-mi fata, dupa care-si lipeste buzele de ale mele. Putin lipseste sa nu fie dureros. Gem in gura lui, oferindu-I limbii sale spatiu de manevra. El profita din plin si limba lui imi exploreaza gura cu miscari exersate. N-am fost niciodata sarutata astfel. Oh, Doamne… Ma doreste! Christian Grey, zeul grec, ma doreste, iar eu il doresc pe el, aici… acum, in lift.

Citește și:

Inceteaza sa-ti mai musti buza aia. E foarte tulburator si se intampla sa stiu ca nu porti nimic sub camasa mea, iar asta face situatia si mai tulburatoare.

Prabusindu-se peste mine, ii simt toata greutatea cum ma apasa in saltea. Imi petrec mainile legate peste ceafa lui si-l tin aproape, cum pot. Stiu in acest moment ca as face orice pentru acest barbat. Sunt a lui. Minunea cu care mi-a facut cunostinta depaseste orice mi-as fi putut imagina. Iar el vrea s-o duca mai departe, mult mai departe, intr-un loc pe care eu nu pot, in inocenta mea, nici macar sa mi-l inchipui.

Ma saruta iute si cu asprime. Mama, ce suparat e! Ma apuca de maini si ma duce inapoi in apartament si direct in dormitor… fara drept de apel. Vocea interioara s-a varat iar in spatele canapelei, cu capul ascuns sub palme.

Citește și:

Mana libera mi-o asez pe urmarul lui si ii zambesc, fermecata de dispozitia lui molipsitoare si jucausa. Se leagana o data, dupa care pornim. Doamne, ce bine stie sa danseze. Acoperim toata podeaua de la fereastra la bucatarie si inapoi, rotindu-ne si rasucindu-ne in ritmul muzicii. Iar el face in asa fel incat sa-l pot urma fara eforturi. Cand se termina cantecul, el se uita la mine si imi zambeste:

- Nu exista vrajitoare mai frumoasa ca tine, murmura, apoi ma saruta dulce. Ei, asta ti-a colorat un pic obrajii, domnisoara Steele. Multumesc pentru dansul acordat. Mergem sa-i vedem pe parintii mei?

Isi pune palma pe genunchiul meu – degetele lui urcand usor pe coapsa. Intregul meu corp se crispeaza drept raspuns. Nu… nu aici, nu acum. Rosesc si ma foiesc, incercand sa ma indepartez de el. Mana i se inclesteaza pe coapsa mea, imobilizandu-ma. In disperarea mea, intind mana dupa paharul de vin

Citește și:

"Telul nostru este sa oferim placere, domnisoara Steele"

Iti sunt recunoscator pentru lipsa de experienta. O pretuiesc si abia incep sa inteleg ce inseamna. Mai simplu spus… inseamna ca esti a mea in toate felurile posibile.”

Nu-ti irosi energia cu sentimente de vinovatie pentru fapte nepermise. Suntem doi adulti care consimt si ceea ce facem in spatele usilor inchise ramane doar intre noi doi. Trebuie sa-ti descatusezi mintea si sa-ti asculti corpul.

foto prima pagina: Premiumvectors, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.