Setari Cookie-uri

Video: Taie feliile de paine pe rotund... si face cele mai bune gogosi din lume

Cum sa faci gogosi din felii de paine in doar cateva minute? Rapid si gustos.

Gogosile sunt unul dintre deserturile mele favorite - nu stiu de ce imi plac atat de mult: sa fie pentru ca sunt intr-adevar super delicioase sau pentru ca imi amintesc de copilarie si de vacantele de vara petrecute la bunica?

Iata o metoda inedita pentru a face gogosi in doar cateva minute; nu mai esti nevoita sa framanti, sa lasi aluatul la dospit, apoi sa il intinzi pe masa si sa incepi sa tai fiecare bucatica.

Aceasta tehnica super simpla este incredibila. Ai nevoie doar de o paine feliata (sau mai multe paini, depinde de cate gogosi vrei sa faci), de un cutter pentru prajituri (daca nu ai asa ceva poti folosi si un pahar), unt de arahide si dulceata (de ce vrei tu - indicat ar fi sa folosesti o dulceata de fructe de padure), marmelada, gem sau jeleu.

Ce trebuie sa faci:

Taie fiecare felie de paine cu ajutorul cutter-ului (daca folosesti paharul, pozitioneaza-l cu gura pe felia de paine si apasa pe el); apoi pune putin unt de arahide in mijloc pe doua felii de paine si intinde-l, lasand insa un spatiu de un centimetru pe lateral. Continua cu dulceata; pune felie peste felie astfel incat compozitia de unt si dulceata sa fie la mijloc; preseaza pe lateral pentru a "lipi" cele doua felii.

Citește și:

Prajeste in ulei incins pentru cateva secunde pe ambele parti.

foto prima pagina: captura Youtube

Vizionare placuta


Kudika
10 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.