Setari Cookie-uri

Scrisoare deschisa catre fostul meu iubit: Din dragostea vietii mele te-ai transformat intr-un strain

Ma cunosteai fara perdele, iar eu eram totul tau. Eram acolo unul pentru celalalt, in cele mai bune momente si in cele mai grele situatii.

Uneori despartirile sunt prea dificile. Uneori stii ca persoana de langa tine este complet nepotrivita pentru tine. Stii ca nu va functiona niciodata deoarece nu ati ajuns la acel nivel de intimitate necesar pentru a construi o relatie de durata.

Apoi, exista momente cand despartirea este cel mai dificil lucru din lume, nu doar pentru ca stii ca distrugi inima persoanei iubite – si propria inima – dar si pentru ca accepti sa iti pierzi cel mai bun prieten.

Nu este nimic mai rau decat momentul in care alegi sa faci acest pas si sa mergi mai departe cand stii ca cel mai bun prieten al tau nu va fi niciodata mai mult decat atat: cel mai bun prieten. Este un fenomen foarte greu de descris, motiv pentru care toti merg cu acelasi cliseu: “Te iubesc, dar nu sunt indragostit de tine.

Din pacate, nu multe cupluri se despart si apoi raman prieteni. De fapt, as spune ca mai tot timpul despartirea este una finala si definitiva. De aceea ne pierdem cei mai buni prieteni. Pierdem persoanele care sunt cele mai importante pentru noi si, sa fim sinceri, ne pierdem si pe noi insine pentru o perioada lunga de timp (pana cand ne revenim dupa despartire).

Citește și:

Cu timpul, insa, invatam sa rearanjam piesele si sa ne redefinim directia noastra in viata. Cu toate acestea, nu toti reusesc sa treaca peste si sa mearga mai departe. Unii dintre noi inca sunt legati de acea prietenie, chiar daca aceasta este de mult timp apusa. De ce? O facem pentru ca iubim.

Ne dorim ca acele persoana sa mai faca parte din viata noastra. Dar, in acelasi timp, intelegem ca este imposibil. Deci, ce altceva este de facut daca nu sa le scriem o scrisoare pe care nu le-o vom trimite niciodata?

Buna, strainule,


A trecut foarte mult timp si sunt convinsa ca esti constient de asta. As vrea sa spun ca a fost decizia ta sa mentii aceasta distanta si stiu ca amandoi suntem de parere ca asa a fost cel mai bine. As dori sa spun ca ma bucur ca esti bine, dar, cum stim amandoi, nu am absolut nicio idee despre cum esti.


Singurul lucru care poate fi spus este ca atunci cand am intrerupt orice legatura, nu am mai lasat niciun fir in urma; am taiat totul si nici nu ne mai amintim cum ne putem gasi unul pe altul. Este uimitor cand ma gandesc ca a fost o perioada in care eram de nedespartit, cei mai buni prieteni.

Citește și:


Ma cunosteai fara perdele, iar eu eram totul tau. Eram acolo unul pentru celalalt, in cele mai bune momente si in cele mai grele situatii. Am reusit sa trecem prin Iad, scotandu-ne peri albi reciproc dar, atunci cand aveam nevoie de sprijin, ni-l acordam imediat. Asta pana in acea ultima zi.


Uneori stau si ma intreb de ce nu am pastrat legatura. Ar fi asa de rau daca ne-am vedea din cand la o cafea? Sau daca ne-am suna doar pentru a vedea care mai este viata noastra?


Oare ne-am putea trimite un mesaj pentru a ne ura La multi ani de zilele noastre? Sau un An Nou fericit? Adica… am trecut prin atat de multe impreuna. Esti parte din viata mea si nu pot face nimic niciodata pentru a schimba asta.


Nu te pot uita pentru ca daca te-as uita pe tine m-as uita pe mine – imposibil. Insa, zic din nou, poate ca ai dreptate. Poate ca ne va fi mai bine daca stam cat mai departe unul de celalalt.

Citește și:


Noi stim ca nu suntem potrivit unul pentru celalalt. Stim ca nu ar functiona si stim ca prietenia pe care o avem – de fapt, pe care am avut-o – a creat o legatura care ar putea face sa ne reindragostim prea usor.
Asta ar insemna sa facem aceleasi greseli, repetand si momentul despartirii. De aceea pot spune asta: nu inima mea ma ingrijoreaza, ci a ta. Frangandu-mi inima ar fi o responsabilitate pe care o pot suporta, insa nu pot fi din nou responsabila pentru distrugerea inimii tale.


Tot ce pot face este sa iti doresc tot ce este mai bun. Iti doresc un viitor frumos, plin de realizari. Iti doresc sa iti gasesti iubirea vietii tale si sa iti creezi o viata ca in visurile tale.


Imi doresc sa iti gasesti un prieten cum am fost eu, insa un partener mult mai bun decat mine. Unul care nu te va trage in noroi. Unul care te va face fericit.


Iti doresc toate cele bune si, desi niciodata nu vei citi acest lucru, desi niciodata nu vom mai vorbi unul cu celalalt si, desi ai iesit din viata mea definitiv, iti doresc numai fericire.

Citește și:

Cea mai buna prietena a ta pierduta.

Sursa material: elitedaily

foto prima pagina: iubiti in noapte, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.